Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 8.6.
Zanimljive serije i filmovi na sam blagdan Tijelova

TV Preporuke dana – Četvrtak 8.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u četvrtak, 8. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Na granici, Nova TV u 20:20 sati
Andrija ubaci Zorki bubu u uho da će se mladi i nje danas-sutra htjeti riješiti. Kad shvati da su se mladi počeli dogovarati o poslu na messaging-grupi, Zorka se zabrine da je Andrija u pravu. Ubrzo Zorka dobiva pametni telefon da se uključi u grupu, ali zabunom poruku o akciji pošalje i Marku.

Kuharica iz Castamara, HTV 1 u 21:10 satiDiego je preživio hitac. Planovi za vjenčanje se nastavljaju. Clara napusti kuću prije vjenčanja. Diego se ne može odreći svega zbog nje, ali može pokušati od kralja ishoditi pomilovanje za njezina oca. Clara i on se zauvijek rastanu.

Zlatni kavez, Nova TV u 21:45 sati
Jusuf pak i dalje inzistira na razgovoru sa Sejran koju još uvijek nije prebolio. Kad Sejran kaže da mora razgovarati sa Sunom da joj objasni situaciju, Ferit se pobrine da sestre ostanu nasamo.

Forenzičarka Halifax, HTV 2 u 22:45 sati
Jane i specijalni tim istražuju najnovija ubojstva, a Mila istražuje Sharon Sinclair. Ona je sad uspješna spisateljica kriminalističkih romana, a prije 20 godina Jane je pomogla da Sharon ode u zatvor zbog ubojstva oca i maćehe.

FILMOVI

Što je Iva snimila, HTV 2 u 21:10 sati
Iva je za svoj četrnaesti rođendan dobila na dar malu digitalnu video kameru. Oduševljena novom igračkom, djevojčica odmah počinje snimati sve oko sebe i tako je zabilježila niz zbivanja koja prate proslavu rođendana.

47 Ronina, RTL u 0:50 sati
Ronin 47 vodi nas u svijet drvenog Japana i velikih ratnika još veće časti. Keanu Reeves predvodi glumačku ekipu kao Kai, koji se priključuje skupini 47 izgnanih samuraja. Film je inspiriran istinitim događajem koji se dogodio u 18. stoljeću.

Amerikanka, Nova TV u 1 sat
Debin se život zauvijek promijeni kada njezina kći tinejdžerica misteriozno nestane. Preostaje joj odgajati mladog unuka i snalaziti se s kušnjama i nevoljama idućih godina, sve dok se ne otkrije dugo očekivana istina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala