Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Sandro Bastiančić i Ana Kabalin, Nikolina Tomljanović i Crooks & Straights, Erna
Ovogodišnji jubilarni CMC Festival Vodice 2023. powered by Calzedonia održava se 9. i 10. lipnja

Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Sandro Bastiančić i Ana Kabalin, Nikolina Tomljanović i Crooks & Straights, Erna

Foto: CMC

Sandro Bastiančić i Ana Kabalin nastupit će pjesmom "Pored mene"

Pored čestog gosta CMC festivala, Sandra Bastiančića, ove će godine na vodičkoj pozornicu stati i debitantica festivala Ana Kabalin. Sandro i Ana poznaju se gotovo cijeli život i ovo im nije prvi puta da surađuju.

Ana je svoju karijeru započela u rodnoj Rijeci na valu Ri-rocka, a poznata je i kao prateći vokal istaknutih domaćih glazbenika i grupa. Za Vodice su pripremili pjesmu "Pored mene" koju autorski potpisuje Sandro Bastiančić, a aranžman uz njega potpisuje i Robert Funčić.

Iako njihova pjesma nije prošla bez motiva kiše, oboje se nadaju lijepom vremenu u Vodicama.

Nikolina Tomljanović i Crooks & Straights predstavit će se pjesmom "Ova noć miriše na tebe"

Nikolina Tomljanović već neko vrijeme surađuje s bendom Crooks & Straights, a u njihovoj suradnji nastala je i pjesma "Ova noć miriše na tebe" koju će predstaviti vodičkoj publici. Glazbu i aranžman napravio je Damir Matković, a tekst Dinko Fazinić.

Crooks & Straights hrvatski country sastav iz Rijeke, a Nikolinu smo upoznali kao članicu ženske grupe E.N.I. Nakon raspada grupe, simpatična Riječanka započela je solo karijeru.

Ove godine obilježava 30 godina karijere i sprema brojna iznenađenja. No prije novog albuma i slavljeničkog koncerta, čeka je nastup na 15. CMC festivalu u Vodicama. 

Erna pjesmom "Ne mirim se" po prvi put na vodičkoj pozornici

Erna će na CMC festival doputovati iz Njemačke u kojoj je izgradila uspješnu glazbenu karijeru. Na vodičku će pozornicu ovog lipnja stati prvi puta, a izvest će pjesmu "Ne mirim se". Autor glazbe i teksta je Enver Imamović, a aranžman  je djelo G. Racz i Silvia Pasarića.

Tom je pjesmom preuzela jedan posve novi i moderniji stilski pravac kojeg upotpunjuje zvukom akustične gitare i nježnog vokala. Do sada nije pratila CMC festival jer živi u inozemstvu, ali je o njemu čula samo pozitivne stvari.

U pjesmama su joj najbitnije riječi preko kojih se prenosi poruka. Od festivala očekuje da je zagrije za ljetnu sezonu, prepunu sunca, mora i dobrih vibracija.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala