Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rebecka Martinsson: U potrazi za pravdom
Četverodijelna dramska serija temeljena na popularnim kriminalističkim romanima Åse Larsson stiže na naše male ekrane

Rebecka Martinsson: U potrazi za pravdom

Rebecka Martinsson je četverodijelna dramska serija utemeljena na popularnim kriminalističkim romanima Åse Larsson - The Blood Spilt, Black Path, Until Thy Wrath Be Past i A Sacrifice to Moloch. Radnja serije je smještena na negostoljubivi sjever, a u njezinom je središtu Rebecka Martinsson (Ida Engvoll), odvjetnica iz Kirune, koja se i dalje traži kao osoba unatoč velikim uspjesima u odvjetničkoj tvrtki u Stockholmu.

Kad joj draga prijateljica iz djetinjstva naglo premine, Rebecka se nevoljko vraća u svoj rodni grad Kirunu, ali ubrzo saznaje da nije sve kao što se čini. Ispostavilo se da je njezina prijateljica ubijena i Rebecka ne može otići dok ne otkrije istinu. Ona započinje grozničavu potragu za ubojicom, koji bi mogao opet počiniti zločin, dok se istovremeno bori s vlastitom traumom zbog koje je i napustila ovaj grad.

Prva epizoda na rasporedu je 9. lipnja u 22:35 u sklopu Krimi petka na Drugom. U njoj zbog nagle smrti drage prijateljice iz djetinjstva odvjetnica Rebecka Martinsson nevoljko se vraća u svoj rodni grad u blizini Kirune. Ali ubrzo se ispostavlja da nije sve kao što se čini te da je njezina prijateljica, mjesna svećenica, ustvari ubijena.

Mržnja prema liberalnoj svećenici duboko je ukorijenjena među mještanima. Uz policijsku inspektoricu Anna-Mariu Mella, Rebecka se upušta u potragu za ubojicom.

Ova je epizoda temeljena na kriminalističkom romanu Åse Larsson- The Blood Spilt - jednom iz serije romana o odvjetnici Rebecki Martinsson.

Uz Idu Engvoll u seriji glume Eva Melander, Tomas Oredsson, Lars Lind, Ville Virtanen. Redatelj je Fredrik Edfeldt.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala