Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jack Ryan je na eksplozivnoj posljednjoj misiji
Stigla je najava za finalnu, četvrtu sezonu serije "Jack Ryan", koja stiže ovog lipnja

Jack Ryan je na eksplozivnoj posljednjoj misiji

Prime Video je objavio trailer za nadolazeću četvrtu sezonu serije Tom Clancy's Jack Ryan, u kojoj se John Krasinski nalazi u naslovnoj ulozi. Serija se temelji na špijunskim romanima pisca Toma Clancyja, a Prime Video je objavio i kako će četvrta sezona ujedno biti i posljednja.

Trailer prati eksplozivno finale treće sezone, u kojem smo vidjeli naslovnog agenta CIA-e kako je zaustavio opasnu međunarodnu zavjeru da se ponovno stvori Sovjetski savez i svijet drži pod prijetnjom nuklearnog napada.

Unatoč tome što je Jack uspješno pronašao podmornicu Crvenog oktobra, svijet je i dalje u opasnosti. Razlog tome je upravo Jackova svjetska avantura koja je stvorila nepopravljivu štetu u međunarodnom odnosu između SAD-a i Rusije. Jack je promoviran i sada mora naučiti kako igrati diplomatsku igru i svoje neprijatelje poraziti riječima, a ne oružjem.

Njegova misija da osigura sigurnost američkih građana neće biti jednostavna jer će i dalje nailaziti na urotu koja uključuje i niz agenata CIA-e. U svojoj posljednjoj misiji, Jack će se morati boriti protiv korupcije i potruditi da pokvarene agente privede pravdi.

Osim Krasinskog, u posljednji šest epizoda glumit će i Wendell Pierce kao James Greer, Michael Kelly kao Mike November, Betty Gabriel u ulozi direktorice CIA-e Elizabeth Wright te Abbie Cornish kao Cathy Mueller. U novoj sezoni pridruži će im se i Michael Peña kao Domingo "Ding" Chavez te Louis Ozawa kao Chao Fah.

Četvrta sezona serije Jack Ryan na streaming platformu Prime Video trebala bi stići 30. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala