Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Strange New Worlds povezuje priču s animiranom serijom Lower Decks
Nova serija "Zvjezdanih staza" donijet će nam poveznicu s animiranom serijom "Zvjezdanih staza"

"Strange New Worlds" povezuje priču s animiranom serijom "Lower Decks"

Druga sezona serije Star Trek: Strange New Worlds dolazi nam za par tjedana, a ovih nam je dana Paramount+ napokon predstavio malo duži trailer za nadolazeće epizode. Serija nas vodi na nove, odvažne avanture svemirskog broda Enterprise, kapetana Christophera Pikea (Anson Mount) i njegove posade, a u novoj nas sezoni čekaju mnoga stara, ali i neka nova lica.

U novoobjavljenoj najavi imamo prilike vidjeti i prvo križanje s animiranom serijom Star Trek: Lower Decks. Tawny Newsome i Jack Quaid pojavljuju se kao igrane verzije svojih animiranih likova, zastavnika Becket Mariner i Brada Boimlera.

Osim oživjelih animiranih likova čiju će epizodu režirati Jonathan Frakes (Will Riker iz TNG-a), u najavi nove sezone vidimo i genijalnu glavnu inženjerku Peliju, koju glumi Carol Kane.

Također je najavljen niz zanimljivih veza. Vidimo vezu u nastanku između Jima Kirka (Paul Wesley) i La'an Noonien-Singh (Christina Chong), kao i povratak Pikeove povremene partnerice kapetanice Batel (Melanie Scrofano), koja je na kraju prošle sezone uhitila njegovu prvu časnicu pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se taj njihov odnos razvijati, a i kako su uspjeli osloboditi zapovjednicu Unu Chin-Riley (Rebecca Romijn). Za one koji su navijali za Chapel (Jess Bush) i Spocka (Ethan Peck) trailer otkriva izrazito romantičan trenutak između njih.

Za drugu sezonu vraćaju se i Celia Rose Gooding kao Nyota Uhura koju vidimo u suradnji s Peliom, Babs Olusanmokun kao Joseph M'Benga koji u novom traileru upada u nevolje i iz njih se izvlači te Melissa Navia kao Erica Ortegas koja dobiva priliku razvijati svoje letačke vještine.

Serija Star Trek: Strange New Worlds se s drugom sezonom na Paramount+ vraća 15. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala