Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mnoštvo boja u novom kratkom videu za animiranu avanturu Elementi
Novi animirani film studija Disney i Pixar u naša kina stiže 15. lipnja

Mnoštvo boja u novom kratkom videu za animiranu avanturu "Elementi"

Foto: YouTube

Nakon nekoliko trailera za novi animirani film studija Disney i Pixar Elemental, kod nas jednostavno preveden kao Elementi, na službenom YouTube kanalu objavljen je još jedan kratki video u kojem možemo vidjeti glavne likove, vatru i vodu.

27. po redu Pixarov animirani film dosad je navodno najzahtjevniji jer je prvi u kojem je VFX dio svakog kadra, primarni elementi su nastojani prikazati u svom doslovnom smislu (lik vatre nije zapaljen, a lik vode nije mokar – oni su doslovno vatra i voda), a i ovo je prvi Pixarov animirani film koji je službeno – romantična komedija. Voda je bila izazovna za savladati zbog niza reflektirajućih i refraktivnih svojstva, a kako to izgleda može se dobro vidjeti u već spomenutom novom videu u kojem se likovi vatre i vode stapaju s mineralima.

U režiji Petera Sohna radnja animiranog filma smještena je u Elementgradu (Element City) u kojem vatra, voda, zrak i zemlja koegzistiraju. Jedno sasvim slučajno prijateljstvo dovest će u pitanje sve u što su elementi dosad vjerovali o svijetu u kojem žive: sve se mijenja kad vatrena Ember (Leah Lewis) upozna vodenog Wadea (Mamoudou Athie) te će svi pomalo shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili i da je ono iznutra puno važnije, nego ono izvana.

Scenarij su napisali John Hoberg, Kat Likkel i Brenda Hsueh, a ostale glasove su posudili Ronnie del Carmen, Shila Ommi, Wendi McLendon-Covey, Catherine O’Hara, Mason Wertheimer i Joe Pera. Još nije objavljen službeni popis hrvatske sinkronizacije.

Elementi u kina stižu 15. lipnja, a u nastavku pogledajte službenu najavu na hrvatskom jeziku. Originalnu najavu možete pogledati na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala