Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Barbie i Ken uhićeni u Los Angelesu u službenom traileru za Barbie
Nakon nekoliko teasera objavljen je trailer koji je već pregledan preko 6 milijuna puta, a poznati su i novi detalji o radnji

Barbie i Ken uhićeni u Los Angelesu u službenom traileru za "Barbie"

Foto: YouTube

Nakon dva zanimljiva teaser trailera iz Warner Bros.-a konačno stiže onaj službeni za igrani film Barbie!

Iako detalji o radnji i dalje nisu službeno poznati, novi trailer daje nam najbolji pogled dosad o čemu će se raditi u filmu Grete Gerwig u kojem ovog ljeta Barbie i Ken stižu u stvarni svijet. Novi video oduševio je Internet i reakcije na društvenim mrežama su odlične i to posebno za glavni glumački dio, Margot Robbie i Ryana Goslinga – štoviše glumac, za kojeg su mnogi bili skeptični oko uloge Kena, pokazao je kako je savršen za ovu ulogu.

Umorni od života u Barbielandu, u kojem se svi zovu Barbie i Ken, Barbie Margot Robbie i Ken Ryana Goslinga odlaze izvan granica svoje sigurne zemlje, Barbielanda. U novom videu, koji je u 10-ak sati skupio ogromnih 6 milijuna pregleda, Barbie i Ken zaista odlaze u stvaran, moderan svijet koji je prilično drugačiji od ružičastog savršenstva na kakvo su navikli.

U jednom trenutku u Los Angelesu Barbie udari muškarca koji je lupi po stražnjici zbog čega ona i Ken završavaju u zatvoru, a paralelno s time ljudi iz stvarnog svijeta počnu paničariti što među njima hoda stvarna Barbie.

Uz Robbie i Goslinga ostatak glumačke ekipe također čine poznata imena kao što su Will Ferrell, Connor Swindells, Nicola Coughlan, Emerald Fennell, Kate McKinnon, Michael Cera, America Ferrera, Kingsley Ben-Adir, Rhea Perlman, Sharon Rooney, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya, Jamie Demetriou, Emma Mackey, Dua Lipa, Issa Rae, Hari Nef, Alexandra Shipp, Simu Liu, Scott Evans i Ncuti Gatwa.

Gerwig je režirala film i napisala scenarij sa svojim suprugom Noahom Baumbachom. Film u kina stiže isti dan kao i Nolanov Oppenheimer pa će biti zanimljivo vidjeti koji će od ta dva blockbustera privući više gledatelja. Matt Damon nedavno je komentirao tu situaciju i mišljenja je da publika ionako može pogledati oba filma premijerni vikend – ali koji će od ta dva na kraju završiti najgledaniji, saznat ćemo za manje od dva mjeseca.

Barbie u hrvatska kina stiže 20. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala