Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lana Condor i Toni Collette u još jednom videu za DreamWorks novi animirani film
"Ruby: Tinejdžerica Kraken" krajem lipnja stiže u naša kina

Lana Condor i Toni Collette u još jednom videu za DreamWorks novi animirani film

Foto: YouTube

Život je vrlo težak kad si 16-godišnja djevojka, a još je teži kad si u tajnosti – Kraken! Ovo je ukratko opis novog DreamWorksovog animiranog filma Ruby Gillman, Teenage Kraken, kod nas službeno preveden Ruby: Tinejdžerica Kraken.

Nakon prvog službenog trailera koji nam je sredinom ožujka predstavio ovo novo, simpatično ostvarenje studija koji je zaslužan za animirane uspješnice Shrek i Kako izdresirati zmaja, ovih je dana stigao još jedan s novim scenama i detaljima o radnji čiju okosnicu čini Ruby kojoj je glas posudila Lana Condor (To All the Boys I've Loved Before).

Ruby Gillman draga je i smotana, tipična 16-godišnjakinja koja se silom želi uklopiti u svoju školu Oceanside High, ali većinom se osjeća kao da je nitko ne primjećuje. Iako daje instrukcije iz matematike svojoj najvećoj simpatiji (Jaboukie Young-White), on je ne doživljava onako kako bi ona htjela, a nikako da dođe do super cool ekipe koja se druži na plaži zbog svoje pretjerano zaštitnički nastrojene majke (Toni Collette) koja joj je zabranila da ikada uđe u vodu. No, kad ona odluči prekršiti to majčino pravilo otkrit će da je direktna nasljednica ratničkih Kraken kraljica te da joj je suđeno da naslijedi prijestolje od svoje bake (Jane Fonda), kraljice ratnice Sedam mora. Krakeni eonima štite oceane svijeta od sirena koje žude za moći. I sve bi to bilo dobro i zanimljivo da najpopularnija cura u školi nije – sirena (Annie Murphy).

Režiju Ruby potpisuju Kirk DeMicco i Faryn Pearl s tim da je DeMicco radio i na scenariju s Pam Brady. Glasove su još posudili Sam Richardson, Will Forte, Colman Domingo i Liza Koshy.

Ruby: Tinejdžerica Kraken u hrvatska kina premijerno stiže 29. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala