Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalna najava i posteri za The Flash najavljuju DC Multiverse
Sraz svjetova i poznato lice u najnovijem traileru za film s Ezrom Millerom

Finalna najava i posteri za "The Flash" najavljuju DC Multiverse

Foto: YouTube

Iz DC-ja stiže finalni trailer na film The Flash koji nam donosi sraz svjetova te kojim će se otvoriti DC-jev multiverse na filmu i donijeti nam više verzija kultnih superjunaka.

U najnovijem videu dostupne su neke nove scene, a Ezra Miller u ulozi Barryja Allena mora se udružiti s ostarjelim Batmanom (Michael Keaton) kako bi spasili doslovno – sve. Objavljena su i dva nova postera koja možete pogledati na sljedećim poveznicama: poster 1 i poster 2.

U novom filmu Barry iskoristi svoje super moći kako bi se vratio u prošlost i spriječio neke događaje. No, pokušaj da spasi svoju obitelj u alternativnom svemiru ima posljedice i to tako što će slučajno promijeniti budućnost. Barry potom ostane zarobljen u jednoj od stvarnosti u kojoj se vratio General Zod (Michael Shannon) i u kojoj nema njemu poznatih superjunaka. No, tu su neki drugi kojima će morati vjerovati.

Režiju novog DC-jevog filma potpisuje Andy Muschietti, a uz Millera, Keatona i Shannona glume Sasha Calle, Ben Affleck, Ron Livingston, Maribel Verdú, Kiersey Clemons i Antje Traue. Među glumcima koji bi se još trebali pojaviti je i Jeremy Irons kao Alfred Pennyworth, kojeg je glumio u Snyderovoj Ligi pravde, te kojeg vidimo na početku najnovijeg trailera.

The Flash u kina stiže sredinom lipnja, a kao datum premijere u hrvatskim kinima navodi se 15. lipnja. Prve reakcije na film su izrazito pozitivne dosad (premijera je bila krajem travnja na CinemaConu), a za manje od mjesec dana saznat ćemo i kako će film proći u kinima. James Gunn čak je službeno izjavio kako je ovo najbolji film sa superjunacima koji je ikad pogledao.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala