Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Za mjesec dana stiže Secret Invasion, pogledajte najnoviji trailer
Na Disney+ uskoro stiže najnovija serija smještena u Marvel Cinematic Universe

Za mjesec dana stiže "Secret Invasion", pogledajte najnoviji trailer

Foto: YouTube

Za manje od mjesec dana kreće invazija!

Iz Marvela stiže najnoviji video najave njihove nove serije Secret Invasion smještene u Marvel Cinematic Universe, a u kojem možemo vidjeti još scena infiltracije Skrullsa te poznata glumačka imena koja su se pridružila MCU-u, među kojima se svakako izdvaja Oskarovka Olivia Coleman.

Nova Marvelova serija bit će njihova deveta smještena u MCU, a glavna uloga pripala je Samuelu L. Jacksonu koji reprizira svoju ulogu Nicka Furyja kojeg smo već dobro upoznali. Među novim licima ističe se Kingsley Ben-Adir kojem je pripala uloga glavnog negativca, Skrullsa Gravika.

Radnja prati Furyja koji se vraća na Zemlju nakon što mu je dojavljeno da su se Skrullsi infiltrirali na najviše pozicije moći na planetu i jedino Fury sa svojom ekipom može spasiti čovječanstvo – i to bez Osvetnika jer, kako kaže, ovo je isključivo njegova bitka.

Svoje uloge još ponavljaju Cobie Smulders kao Maria Hill, Ben Mendelsohn kao Talos, Don Cheadle je James Rhodes, a Martin Freeman Everett K. Ross. Uz Coleman i Ben-Adira nova ekipa u MCU-u su Emilia Clarke, Carmen Ejogo i Christopher McDonald. Predsjednik Marvel studija Kevin Feige u rujnu prošle godine najavio je kako će ova serija biti uvod u Armor Wars u kojoj će se Rhodes morati suočiti s jednim od najvećih strahova Tonyja Starka, a to je što će Starkova tehnologija pasti u krive ruke.

Secret Invasion na Disney+ stiže 21. lipnja s prvom epizodom od ukupno 6, a preostale će biti dostupne na tjednoj bazi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala