Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Horor video igrica Five Nights at Freddy's oživjela u prvoj najavi za igrani film
Josh Hutcherson, Matthew Lillard i Mary Stuart Masterson nalaze se u glavnim ulogama

Horor video igrica "Five Nights at Freddy's" oživjela u prvoj najavi za igrani film

Foto: YouTube

Konačno stiže adaptacija poznatog horor video serijala Five Nights at Freddy's!

Universal je jučer predstavio prvi službeni trailer i poster za Blumhouseov horor film koji stiže krajem listopada, taman za Noć vještica. Five Nights at Freddy's temelji se prema istoimenoj franšizi video igrica koje je osmislio Scott Cawthon 2014. godine i koje su vrlo brzo nakon izlaska dosegle izrazitu popularnost.

Igrači kroz nekoliko igara moraju preživjeti napad ubojitih robotskih likova koji se nalaze u ukletom restoranu Freddy Fazbear's Pizza, uz pomoć sigurnosnih kamera, svjetla i vrata kojima provjeravaju prostor. Video nam pokazuje kako su navedene tehnikalije našle svoje mjesto u ekranizaciji, a Josh Hutcherson nalazi se u ulozi nesretnog zaštitara Mikea Schmidta.

Cawthon je još 2015. godine najavio ekranizaciju što je oduševilo obožavatelje, ali od tada nije bilo sreće za produkciju. Prava je prvotno imao Warner Bros. te je nakon dvije godine ničega Cawthon objavio da su opet na prvom koraku. Uslijedile su promjene redatelja da bi Jason Blum 2017. objavio odluku kako će adaptacija ići kroz njegovu produkciju kuću Blumhouse. Universal je ove godine odlučio da će film biti istovremeno dostupan u kinima i na njihovom streamingu Peacock.

Režiju potpisuje Emma Tammi koja je radila na scenariju s Cawthonom i Sethom Cuddebackom, a uz Hutchersona glume Matthew Lillard, Mary Stuart Masterson, Elizabeth Lail, Piper Rubio i Kat Conner Sterling.

Five Nights at Freddy's u kina i na streaming stiže 27. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala