Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Johnny Depp ganut do suza u Cannesu na premijeri svog novog filma Jeanne du Barry
Gledatelji su glumca nagradili pljeskom koji je trajao sedam minuta

Johnny Depp ganut do suza u Cannesu na premijeri svog novog filma "Jeanne du Barry"

Foto: YouTube

Johnnyju Deppu ovogodišnji Filmski festival u Cannesu svakako će ostati u lijepom sjećanju.

Mnogima omiljeni glumac u javnosti se nije pojavio od 2022. godine te je izgubio neke uloge zbog spora s bivšom djevojkom Amber Heard (porota ga je proglasila nevinim) tako da je njegov dolazak u Cannes bio velika stvar – i isplatio se. Njegov najnoviji film, biografska povijesna drama Jeanne du Barry, otvorila je večer na Festivalu i dobila ekstatičan pljesak u trajanju od sedam minuta od publike!

Depp je jedva suzdržao suze pred gomilom koja je bila oduševljena njegovom glumačkom interpretacijom kralja Luja XV te je mahao publici s balkona i činio se iskreno dirnut takvim odzivom. Redateljica i zvijezda filma Maiwenn, koja glumi naslovnu ulogu, također je bila dirnuta reakcijom.

Drama Jeanne du Barry prati Jeanne Vaubernier (Maiwenn), običnu djevojku z Francuske u 18. stoljeću koja se silno želi popeti na društvenoj ljestvici te postaje ljubavnica Luja XV (Depp), a zbog činjenice da potječe iz radničke klase nije dobrodošla na dvoru. U ostalim ulogama su Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud i Pascal Greggory.

Ovaj film prva je Deppova velika uloga nakon pravne bitke koju je vodio s Heard, a iako je oslobođen svih optužbi i dalje ostaje na marginama Hollywooda zbog raznih činjenica iznešenih tijekom suđenja. Direktor festivala Thierry Fremaux otvoreno je rekao kako ga ne zanima Deppov imidž u SAD-u, već smatra da svi imaju pravo na slobodu mišljenja, govora i glume unutar pravnih okvira: „Da je Johnnyju Deppu zabranjeno glumiti uopće u filmu ili da je sam film zabranjen, e onda ne bismo ovdje govorili o njemu.“

Jeanne du Barry do kraja godine naći će se u odabranim europskim kinima, a što se tiče premijere u Americi – čekaju se zainteresirani za distribuciju na Festivalu. U nastavku možete pogledati prvi trailer te dva postera za film koji su objavljeni još u travnju (poster 1, poster 2).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala