Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rachel Brosnahan priznala da bi vrlo rado glumila Lois Lane u Superman: Legacy
Nagrađivana glumica na popisu je favoritkinja uz Emmu Mackey, Phoebe Dynevor i Samaru Weaving

Rachel Brosnahan priznala da bi vrlo rado glumila Lois Lane u "Superman: Legacy"

Foto: Depositphotos

Nagrađivana glumica i glavna zvijezda Amazonove humoristične dramske serije The Marvelous Mrs. Maisel, čiju petu sezonu trenutno pratimo, među favoritima je za ulogu Lois Lane u novom Supermanu!

Rachel Brosnahan navodno je ostavila fenomenalan dojam na audiciji za tu ulogu u rebootu Supermana Jamesa Gunna koji se vodi pod nazivom Superman: Legacy, jedina prepreka mogla bi biti to što je Gunn zamislio nešto mlađe likove u svom filmu. Ipak, Brosnahan to nije pokolebalo i osvrnula se na mogućnost da baš ona zaigra kultni lik iz stripa koji su ranije, među ostalim, glumile Amy Adams, Erica Durance, Kate Bosworth, Elizabeth Tulloch i Margot Kidder.

„Gledajte, sve što pročitate na internetu uzmite s rezervom, to vam je uvijek moj savjet. No, bilo bi to divno. Odrasla sam gledajući Lois Lane, tu nevjerojatno talentiranu novinarku, koja je daleko od dame u nevolji i stvarno bih odmah iskoristila priliku da je dobijem“, rekla je emisiji The View.

Među ostalim favoritkinjama za ulogu spominju se Emma Mackey (Sex Education), Phoebe Dynevor (Bridgerton) i Samara Weaving (Ready or Not), iako neki izvori navode kako su sve one spominju tek u početnoj raspravi o ulozi. Za ulogu Clarka Kenta navodno je najveći favorit David Corenswet (Hollywood) – Jacob Elordi također se spominjao iako se nikad nije prijavio za ulogu. Jedino što je zasad sigurno jest kako će Nicholas Hoult biti glavni negativac u filmu, Lex Luthor.

Superman: Legacy zasad se nalazi u pred-produkciji, neće biti origin story, a njegova je premijera planirana za 11. srpnja 2025. godine i to isključivo u kinima nakon čega ga možemo očekivati na streamingu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala