Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Žene kese - Bez tebe
Iako naizgled sve djeluje uobičajeno pa čak i na svom mjestu, ništa tu nije slučajno

Žene kese - "Bez tebe"

Album Žene kese
Izdavač Odličan hrčak / Digimedia
Autor spota Marko Gligorijević
Trajanje 3’34’'
Ocjena 5/5



Najbolji i najcjenjeniji glazbeni web portal u Srbiji popboks.com svojevremeno je pokrenuo kroz rubriku Scena predstavljanje novih srpskih rock kreativaca. Tako je nastala edicija Nova srpska scena koju su potaknuti korisnim potezom spomenutog portala iskoristili produkcijska kuća Digimedia u suradnji sa diskografskom kućom Odličan hrčak. Tako je nakon par doista odličnih albuma novih izvođača (Petrol, Repetitor, Slaptrap…) ovih dana izašao i debi album beogradske grupe Žene kese. Još jedno sjajno osvježenje sa istoka koje donosi zdrav gitarski zvuk uz plesne melodije i dobre vibracije što se odlično osjeća i čuje u nastupnom singlu "Bez tebe".

Autor spota Marko Gligorijević posebno se zahvaljuje profesoru Glušici u izradi motion control unita, što je bez  sumnje zahvala na mjestu jer je spot zahvaljujući upravo tome jednostavno sjajan. Jednostavan, a odličan. Cijela sila ljudi radila je na spotu, jer posebna je pažnja poklonjena scenografiji, potom fotografiji pa kostimima itd. iako naizgled sve djeluje uobičajeno pa čak i na svom mjestu, ništa tu nije slučajno. Kamera se nalazi u sredini i kruži oko svoje osi snimajući svirku benda i lijepu djevojku koja pleše uz njihovu glazbu, no ubrzo postaje jasno da to nije tako jednostavno kada se rokeri počinju multiplicirati u istom kadru, a cijeli spot poprima jednu novu dimenziju koja savršeno prati glazbu i samu pjesmu. Čisto zadovoljstvo. 


Dubravko Jagatić

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala