Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vin Diesel otkrio da postoji mogućnost i za Brze i žestoke 12
Želja za završnom trilogijom javila se nakon što je studio pogledao "Fast X"

Vin Diesel otkrio da postoji mogućnost i za "Brze i žestoke 12"

Foto: YouTube

Brzi i žestoki 10 i Brzi i žestoki 11 trebali bi biti finalni filmovi u preko 20 godina dugoj franšizi Brzi i žestoki, ali čini se kako postoji mogućnost za još jednim nastavkom!

Universalov plan već je dugo bio da se finale franšize podijeli na dva dijela od kojih nam najnoviji Brzi i žestoki 10 ili u originalu Fast X uskoro stižu u kina, a 11. film je u planu. No, glavna zvijezda Vin Diesel na svjetskoj premijeri u Rimu malo se izlanuo da navodno postoji mogućnost da se finale rastegne na tri filma što bi značilo da možemo očekivati i nastavak Brzi i žestoki 12.

„Kad smo snimali film studio je odmah pitao može li finale biti u dva dijela. Nakon što su u studiju vidjeli što smo napraviti s desetim filmom pitali su 'Možete napraviti da je Fast X, finale, trilogija?', rekao je tajnoviti Diesel. Na dodatno pitanje voditeljice na crvenom tepihu znači li to direktnu potvrdu za treći film, Diesel je zagonetno prekinuo intervju i rekao da ne želi upasti u nevolje. Iz studija (još) nemaju komentara na ovo.

Michelle Rodriguez već je ranije otkrila kako deseti film završava vrlo neizvjesno s očitom potrebom za nastavkom za koji na scenariju već rade Christina Hodson i Oren Uziel, a režirat će ga Louis Leterrier. Uz dobro uhodanu i poznatu ekipu franšize, Brzi i žestoki 10 upoznaju nas s novim, opasnim negativcem Danteom Reyesom (Jason Momoa) koji stiže zbog osvete cijeloj Obitelji nakon tragičnih događaja za njegovu u Brzim i žestokim 5.

Brzi i žestoki 10 ovog četvrtka, 18. svibnja, premijerno stižu u naša kina.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala