Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Spider-Man stiže ovog lipnja
Miles Morales u novoj avanturi koja ruši rekorde "Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet"

Novi Spider-Man stiže ovog lipnja

Ovo ljeto, 1. lipnja, u sva kina dolazi Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet, nastavak izuzetno nagrađivanog hita Spider-Man: Novi svijet koji je na velike ekrane doveo svježi pristup najpopularnijem superheroju i mladog Milesa Moralesa kao novog Spider-Mana. Film je osvojio Oscara i Zlatni globus za najbolji animirani film, a brzo nakon toga zadobio iznimno poštovanje holivudskih glumaca, filmskih kritičara te animatora i crtača kao inovativan, ambiciozan i pionirski animacijski projekt.

Prvi trailer nastavka prikazuje Milesa Moralesa u bogatom Spider-svijetu koji vrvi intrigantnim verzijama ovog superjunaka u nekoliko prekrasnih stilova animacija. Nakon ponovnog ujedinjenja s Gwen Stacy, Miles Morales, brooklynski prijateljski nastrojen Spider-Man iz susjedstva katapultira se u drugi svemir, gdje susreće tim Spider-ljudi zaduženih za zaštitu Multiverzuma. Ali kada se heroji sukobe oko toga kako se suočiti s novom prijetnjom, Miles se nađe suprotstavljen drugim Spider junacima i mora ponovno naučiti što znači biti heroj kako bi mogao spasiti ljude koje najviše voli…

Nastavak ove animirane verzije najpopularnijeg superjunaka režirali su ovaj put Joaquim Dos Santos (animirane serije Avatar: The Last Airbender, Justice League Unlimited), Kemp Powers (scenarist i ko-redatelj filma Soul) i Justin K. Thompson (animator na prvom nastavku).

Scenaristi i dugogodišnji suradnici Phil Lord i Christopher Miller (Oblačno s ćuftama, Lego Film, 21 i 22 Jump Street) sad su surađivali s Davidom Callahamom (Godzilla, Zombieland 2, Mortal Kombat), a glasove Milesu Moralesu i Gwen Stacy i dalje daju odlični Shameik Moore (Dope, Samaritan) i sve popularnija Hailee Steinfeld (animirana serija Arcane, igrane serije Hawkeye i Dickinson, film Bumblebee).

Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet obećaje neviđenu superherojsku avanturu i raznolike stilove animacije koji će na jedinstveni način prikazati određene svemire u Spider Multiverzumu.

Zajedno s ovim nastavkom, radilo se i na trećem, finalnom dijelu ove trilogije, a svekupno na oba filma radi preko 1000 animatora što je porušilo sve dosadašnje rekorde filmske produkcije. Ovo ljeto stiže vam nevjerojatna Spider-Man avantura, u originalnoj i sinkroniziranoj verziji, budite spremni!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala