Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 12.5.
Odličan izbor serija i novijih hit filmova

TV Preporuke dana – Petak 12.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 12. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Vrijeme koje nije moguće predvidjeti zadaje sve više problema seljacima i njihovim usjevima. Problemi u narodu su, dakako, i Mrkomirovi problemi.

Profesor T, HTV 2 u 20:15 sati
Poznati odvjetnik i njegova druga supruga ustrijeljeni su u vlastitom domu. Mjesto zločina jezivo podsjeća na dvostruko ubojstvo koje se dogodilo prije 15 godina. Je li ubojica imitator ili su osudili pogrešnog čovjeka?

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:10 sati
Kad muškarac i žena koji tvrde da su socijalni radnici dođu u kuću Katy Heath i kažu joj da moraju odvesti njezina sina Kylea, Katy se pokori.

Millenium, HTV 2 u 23 sata
Lisbeth Salander tražena je zbog trostrukog ubojstva. Sve tri ubijene osobe žrtve su slučaja trgovine ljudima, o kojoj Mikael Blomqvist piše članak za časopis Millenium.

FILMOVI

Transporter: Nasljedstvo, RTL u 21:20 sati
Još žešći, napetijii prepun akcije, novi nastavak Transportera donosi nam novu priču, ali tri jednostavna pravila i dalje su nepromijenjena: nikada ne mijenjaj dogovor, imena nisu bitna i nikada ne otvaraj paket!

Špijunka, HTV 1 u 21:40 sati
Melissa McCarthy glumi Susan Cooper, skromnu CIA uredsku analitičarku koja je junak iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner (Jude Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Jason Statham) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.

Ad Astra, Nova TV u 23:45 sati
Brad Pitt i Tommy Lee Jones zajedno u znanstveno fantastičnom trileru redatelja i scenarista Jamesa Graya. Radnja je fokusirana na astronauta vojne jedinice koji pretražuje galaksiju kako bi pronašao svog oca koji je nestao na misiji pronalaženja izvanzemaljskog života prije 20 godina.

Seks i grad 2, RTL u 23:50 sati
Četiri omiljene cure iz najseksi grada na svijetu vraćaju se u novoj pustolovini! Riječ je, naravno, o Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi koje će se nakon pune dvije godine ponovno susresti i doživjeti najveću avanturu svojih života do sada.

Moj osobni rat, HTV 1 u 0:20 sati
Film je temeljen na članku Marie Brenner iz 2012. godine – Marie Colvins Private War – koji je bio objavljen u Vanity Fairu, a prati mukotrpno izvještavanje iz raznih ratnih zona na koja je neustrašiva Colvin odlazila.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala