Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Hanks misli da bi Idris Elba trebao biti novi James Bond
Dvostruki Oskarovac jučer je objavio svoj prvi roman

Tom Hanks misli da bi Idris Elba trebao biti novi James Bond

Foto: Depositphotos

Dvostruki Oskarovac Tom Hanks ima svog favorita za Jamesa Bonda!

Omiljeni glumac u nedavnom intervjuu za BBC News otkrio je kako se nada da će novi James Bond biti, po mnogima favorit za tu ulogu, Idris Elba. „Shvatite ovo, James Bond ima dozvolu za ubijanje. Dao bih tu dozvolu Idrisu Elbi samo na temelju njegovog dosadašnjeg rada“, rekao je Hanks.

Oskarovac je dao intervju povodom promocije svog prvog romana The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece koji govori o snimanju visokobudžetnog filma o superjunaku koji se odvija u razdoblju od 80 godina u Americi te obuhvaća različite likove kao što su problematični vojnik koji se vraća iz rata, dječak s umjetničkim darom, ekscentrični redatelj, pompozna filmska zvijezda u usponu, neumorni asistent produkcije i razni članovi filmske ekipe.

Hanks je komentirao i trend izdavačkih kuća koje uređuju romane kako bi bili prikladni modernom dobu u što je uključen i serijal o Jamesu Bondu Iana Fleminga te radovi Roalda Dahla. „Smatram da smo svi mi ovdje odrasli ljudi. Trebamo imati vjere u vlastitu osjetljivost umjesto da netko umjesto nas odlučuje što nas može ili ne može uvrijediti. Dopustite meni da odlučim vrijeđa li me nešto ili ne. Protiv sam čitanja bilo koje knjige iz bilo kojeg razdoblja koja ima nekakvu napomenu da je prilagođena modernoj osjetljivosti“, odlučan je glumac.

Roman The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece Toma Hanksa jučer je objavljen, a jednom od likova u romanu Hanks je pripisao neke svoje osobine: „Svako to ponašanje izvukao sam od sebe na određenom setu. Nitko nije u najboljem stanju baš svaki dan snimanja. Imao sam dane kad sam nastojao biti što veći profesionalac dok mi se privatni život raspadao, a na setu sam trebao biti smiješan, šarmantan i pun ljubavi – što je bilo zadnje što sam osjećao.“

Hanksa smo nedavno u kinima mogli gledati u humornoj drami Čovjek zvan Otto, a sredinom lipnja u kina stiže romantična komedija Wesa Andersona Asteroid City koja je nedavno predstavljena prvim trailerom te u kojoj još glume Jason Schwartzman, Adrien Brody, Edward Norton, Tilda Swinton, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Liev Schreiber, Bryan Cranston, Maya Hawke, Scarlett Johansson, Margot Robbie i Steve Carell.

Što se tiče odabira novog glumca za ulogu Jamesa Bonda – iako postoje neki favoriti (uz Elbu to je i Aaron Taylor-Johnson) studio je još daleko od konačne odluke, a s obzirom na to da snimanje novog nastavka kreće tek za dvije godine, na objavu odluke ćemo se još načekati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala