Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nicolas Cage i Bill Skarsgård u nastavku Lord of War, naslov je Lords of War
Iz Cannesa stiže odlična vijest za obožavatelje kriminalističkog trilera iz 2005.

Nicolas Cage i Bill Skarsgård u nastavku "Lord of War", naslov je "Lords of War"

Foto: Depositphotos

Nicolas Cage i Bill Skarsgård dobili su glavne uloge u filmu Lords of War, nastavku filma Lord of War (Gospodar rata) koji će ponovno spojiti Vendome Pictures s redateljem Andrewom Niccolom.

Niccol će napisati scenarij i režirati nastavak svog kriminalističkog trilera iz 2005. godine u kojem je Cage glumio trgovca oružjem Yurija Orlova. U novom filmu, Lords of War, Yuri sazna da ima sina Antona (Skarsgård) koji nastoji nadoknaditi grijehe svog oca, umjesto da ih zaustavi, te osniva plaćeničku vojsku koja se treba boriti protiv američkih sukoba na Bliskom istoku.

Snimanje nastavka planirano je za rujan ove godine, a među producentima naći će se i oni koji su producirali original, Philippe Rousselet i Fabrice Gianfermi za Vendôme Pictures, Cage potpisuje produkciju pod svojim Saturn Filmsom, a Skarsgård je izvršni producent.

„Ima još toliko toga za istražiti s ovim likovima. Veselim se što ću provesti još vremena u društvu šarmantnog vraga kakav je Yuri Orlov i njegovog nezakonitog sina – za kojeg se ispostavi da je zakonit u svakom smislu“, u službenoj je izjavi rekao redatelj Niccol. Za Vendôme je Rousselet dodao kako svijetu Gospodara rata ne nedostaje mogućnosti različitih priča koje se mogu prenijeti na veliki ekran te da su posebno sretni što će „donijeti još jednu koja će pratiti Yurijevo i Antonovo opasno putovanje“.

Cagea smo zadnje gledali u kriminalističkoj komediji Nepodnošljiva težina golemog talenta i drami Svinja, a Skarsgård je glumio uz Keanua Reevesa u akcijskom trileru John Wick 4 koji još uvijek igra u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala