Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uzbudljivo finale u dva dijela i još jedan novitet sezone
Uz pjesmu žanra koji im je preostao, parovi emisije "Zvijezde pjevaju" će izvesti i pjesmu koja je zvijezdi obilježila život

Uzbudljivo finale u dva dijela i još jedan novitet sezone

Foto: HRT

Prošle subote iz natjecanja za titulu najboljeg para dvanaeste sezone najgledanijeg glazbenog showa Zvijezde pjevaju ispali su, nažalost, Ivan Pažanin i Zsa Zsa. To znači da su u finalu u subotu, 6. svibnja, sljedeća tri para: Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Davor Jurkotić i Gina Damjanović te Lovro Juraga i Vjeko Ključarić, za koje možete glasati tijekom cijelog tjedna i same završne emisije.

Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević - 065 22 44 01, odnosno Par1 na 60006

Davor Jurkotić i Gina Damjanović - 065 22 44 06, odnosno Par6 na 60006

Lovro Juraga i Vjeko Ključarić - 065 22 44 08, odnosno Par8 na 60006

Cijena poziva iz fiksne mreže je 0,20 eura, a cijena poziva iz mobilne mreže te SMS-a je 0,32 eura.

Naši omiljeni članovi ocjenjivačkog suda, Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, u finalu nemaju tako važnu ulogu. Kada ostanu dva para, pobjednika biraju gledatelji. No, u prvom dijelu emisije, dok su još tri para u igri, gledamo još jedan novitet sezone: uz pjesmu žanra koji im je preostao, parovi će izvesti i pjesmu koja je zvijezdi obilježila život. Naravno, saznat ćemo cijelu priču iza te posebne pjesme.

Finale će otvoriti parovi nefinalisti zajedničkom izvedbom, a u show programu nastupaju s novim zajedničkim singlom Jure Brkljača i Dino Petrić. Posebnim nastupom kraj sezone obilježit će i Mario Lipovšek Battifiaca.

Jednostavno, to ne želite propustiti!

Voditelji showa su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj je Tihomir Žarn, a urednica projekta Uršula Tolj. 

Dvanaesta sezona omiljenog pjevačkog showa emitira se uživo subotom na Prvom HRT - HTV 1 u 20:15, a možete je pratiti i na YouTube kanalu Zvijezde pjevaju, na multimedijskoj platformi HRTi, kao i na društvenim mrežama: Instagramu, TikToku, Facebook stranici Zvijezde pjevaju te na portalu hrt.hr. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala