Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kaos se vraća u Philadelphiju u najavi serije Uvijek je sunčano u Philadelphiji
Dugovječna serija se sa 16. sezonom vraća već ovog lipnja

Kaos se vraća u Philadelphiju u najavi serije "Uvijek je sunčano u Philadelphiji"

Jedna od najdugovječnijih humorističnih serija, Uvijek je sunčano u Philadelphiji, vraća se na male ekrane ovog lipnja, a danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer za nadolazeću, 16. sezonu.

Mac (Rob McElhenney), Charlie (Charlie Day), Dennis (Glenn Howerton), Dee (Kaitlin Olson) i Frank (Danny DeVito) vraćaju se u Philadelphiju, a u novoj će im se sezoni pridružiti niz poznatih, ali i novih lica.

Kao što vidimo u traileru, u gostujućim će se ulogama naći Aaron Paul i Bryan Cranston iz serije Na putu prema dolje, čije je pojavljivanje McElhenney najavio prije par dana na svom Twitter profilu.

Nova nam sezona vraća i neka poznata lica kao što su Konobarica, obitelj McPoyle, Rickety Cricket i drugi.

Službeni sinopsis nove sezone otkriva kaos koji nas u novim epizodama čeka:

Ekipa se bavi temama s naslovnica - inflacija, američko-ruski odnosi, mentalno zdravlje, jednakost spolova, odgovornost za ozljede, kontrola oružja i ... proizvodi s imenima slavnih. Samo ove godine se Mac bori s alergijama i vezom na daljinu, Charlie prima svoju davno zaboravljenu sestru, Dee se bori za kontrolu stanarina i žensku atletiku, Frank se bori za svoj pištolj, a Dennis kako popraviti svoje psihičko zdravlje. Na kraju dana, snalaze se kroz 2023. sa 16 godina prtljage na leđima dok se nekolicina likova iz njihove prošlosti ponovno počne pojavljivati.

Što nam sve stiže u novim epizodama vidjet ćemo nakon 7. lipnja kad se serija Uvijek je sunčano u Philadelphiji vraća na male ekrane.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala