Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno: objavljen trailer za Dune: Part Two
Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh, Austin Butler i Léa Seydoux samo su dio vrhunske glumačke ekipe

Konačno: objavljen trailer za "Dune: Part Two"

Foto: YouTube

Nakon kratkih najava i fotografija sa snimanja, Warner Bros. Pictures konačno je objavio prvi službeni trailer za nastavak Dine iz 2021. godine te poster!

Trailer za nastavak jednostavnog naziva Dune: Part Two objavljen je sinoć u premijernom prikazivanju na YouTube službenom kanalu studija u 17:59 sati po našem vremenu. Najavu je jedva dočekalo na tisuće gledatelja, a viđeno je oduševilo sve te su uslijedile pozitivne reakcije na društvenim mrežama.

Redatelj Denis Villeneuve već je naglasio kako ovo nije nastavak: „Jako je važno – ovo nije nastavak, već drugi dio. Velika je razlika“, a to vidimo i u traileru. „Htio sam da se radnja nastavi točno ondje gdje smo ostavili likove. Nema vremenskog skoka. Htio sam dramatičan kontinuitet prvog dijela.“

Uz Timothéea Chalameta i Zendayu iz prvog dijela među novim likovima, koje vidimo i u najavi, nalaze se Florence Pugh kao princeza Irulan, kćer cara Shaddama IV (Christopher Walken), vladara galaksije, Austin Butler kao princ Feyd-Rautha iz kuće Harkonnen (u Lynchovoj kultnoj Dini iz 1984. glumio ga je Sting), a tu je i Léa Seydoux kao lady Margot.

Villeneuve je drugi dio opisao kao epski ratni akcijski film te naglašava kako je bio jako oprezan da ljubavna priča ne bude pretrpana: „Htio sam napraviti jedan ljudski film, blizak likovima, unatoč opsegu samog filma. Stalno sam govorio ekipi da je najvažniji dio ta iskra, odnos među ovim likovima. Ako to ne uhvatimo, ako to nemamo na ekranu, nema filma. Centar priče je njihov odnos“, zaključio je, a koliko je u tome uspio saznat ćemo još do kraja godine. Snimanje filmova o Dini bila je Villeneuveova osobna misija jer je o adaptaciji Herbertove knjige sanjao još dok je odrastao u Kanadi – toliko je volio knjigu da je s prijateljem napravio ilustracije dok je imao 13 ili 14 godina.

Scenarij za drugi dio napisao je Villeneuve s Jonom Spaihtsom, a u ostalim ulogama nalaze se Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Josh Brolin, Dave Bautista, Tim Blake Nelson i Charlotte Rampling.

Dune: Part Two u kina nam stiže 3. studenog ove godine!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala