Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 28.4.
Odličan izbor serija i filmova

TV Preporuke dana – Petak 28.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Tijekom uobičajene svađe između Mrkomira, Anuše i neposlušne Maruše, Maruši izleti da na vratima dvorca piše Mrkomir je govnar. Iznenađen i uvrijeđen što ga narod ne voli, Mrkomir je spreman na sve.

Profesor T, HTV 2 u 20:15 sati
Milijarder James Samson žrtva je pucnjave nakon što je posjetio sjedište svoje tvrtke kako bi održao konferenciju za novine na kojoj je trebao objaviti pokretanje biotehnološkog investicijskog fonda vrijednog 50 milijuna funta.

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:05 sati
Viši inspektor Alan Banks i inspektorica Helen Morton moraju naučiti uskladiti svoje suprotstavljene načine rada i karaktere kako bi raspetljali sve kompliciranije ubojstvo knjigovođe koji je vodio tajni dvostruki život.

Millenium, HTV 2 u 22:45 sati
Švedska miniserija nastala je kao proširenje filmske adaptacije trilogije Millennium književnika Stiega Larssona iz 2009. godine. Uz mnoštvo novih prizora, u glavnim ulogama ponovno su Noomi Rapace i Michael Nyqvist.

FILMOVI

Bijeg, HTV 3 u 21:05 sati
Prvi film u povijesti koji je istodobno nominiran za nagradu Oscar u kategorijama najboljeg animiranog, dokumentarnog i stranog filma. Riječ je o danskom animiranom dokumentarcu koji donosi istinitu priču o potrebi jednog čovjeka za suočavanjem s vlastitom prošlošću kako bi imao budućnost.

Transporter 2, RTL u 21:25 sati
Nastavak Transporter trilogije donosi nam jednaku dozu adrenalina, napetosti i akcije poput svog prethodnika. Zadivljujući specijalni efekti, lude scene borbe i divlje jurnjave ulicama Miamija svakako će nas oduševiti

Elysium, Nova TV u 23:25 sati
Radnja filma je smještena u 2159. godinu, a naš planet je uništen zbog prenapučenosti, zagađenja i ratova. Bogati su napustili Zemlju i žive u svemirskoj postaji Elysium gdje uživaju sav luksuz koji si mogu priuštiti. Max je također zapeo na Zemlji, a sve se dodatno komplicira kada bude izložen smrtonosnoj radijaciji. Ostalo mu je još samo 5 dana života, a on se trudi pronaći način da ode na Elysium kako bi se izliječio.

Zašto baš on?, RTL u 23:50 sati
James Franco i Bryan Cranston čine neobično zabavan duo u priči o čudnom multimilijunašu koji se zaljubljuje u kćer prezaštitnički nastrojenog muškarca. Radnja prati obitelj Fleming koja za vrijeme praznika dolazi u ogromnu kuću budućeg zeta, opsjednutog neobičnim stvarima i navikama.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala