Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pravila igre se mijenjaju u šestoj sezoni serije Black Mirror
U novoj će sezoni glumiti Aaron Paul, Ben Barnes, Annie Murphy, Danny Ramirez, Salma Hayek Pinault i drugi

Pravila igre se mijenjaju u šestoj sezoni serije "Black Mirror"

Već je četiri godine prošlo otkako smo posljednji put distopijsku znanstveno-fantastičnu seriju Black Mirror te su obožavatelji serije već polagano počeli gubiti nadu da će uskoro gledati nove epizode. No Netflix je iznenadio objavivši najavni trailer za novu sezonu te nam otkrio kako će šesta sezona na streaming platformu stići napokon ovog lipnja.

Jedna od najiščekivanijih epizoda jest ona s Aaronom Paulom u glavnoj ulozi, a kako se čini po novoobjavljenom traileru, njegova će epizoda biti u znanstveno-fantastičnom stilu, s obzirom na to da ga vidimo kao astronauta koji se vjerojatno nalazi u svemiru.

U novoj ćemo sezoni ponovno gledati niz poznatih glumaca, a uz Paula su tu Zazie Beetz, Salma Hayek Pinault, Kate Mara, Josh Hartnett, Samuel Blenkin, Paapa Essiedu, Anjana Vasan i Annie Murphy.

Uz već spomenute glumce, glumačku ekipu nove sezone popunit će Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Michael Cera, Monica Dolan, Myha'la Herrold, Rob Delaney i Rory Culkin.

Ono što je teaser trailer također otkrio jest da će po prvi puta serija Black Mirror promijeniti svoj format, ali nije otkriveno na koji način. Najavljena je samo "najnepredvidljivija, najneodređenija i najneočekivanija sezona do sad". Što to točno znači nije otkriveno, a još niti ne znamo koliko se epizoda očekuje u novoj sezoni.

Što će nam sve donijeti šesta sezona doznat ćemo ovog lipnja kada serija stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala