Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pedro Pascal i Ethan Hawke imaju kompleksan odnos u najavi filma Strange Way of Life
Novi vestern "Strange Way of Life" dolazi od velikog filmaša Pedra Almodóvara

Pedro Pascal i Ethan Hawke imaju kompleksan odnos u najavi filma "Strange Way of Life"

Trenutno jedan od najomiljenijih hollywoodskih glumaca, Pedro Pascal, u posljednje vrijeme oduševljava ulogama u serijama The Last of Us i The Mandalorian, a uskoro ćemo imati priliku gledati ga i na velikim filmskim platnima. Tamo će mu se pridružiti i Ethan Hawke u filmu Strange Way of Life.

Novi film legendarnog španjolskog filmaša Pedra Almodóvara svoju će premijeru imati na međunarodnom filmskom festivalu u Cannesu za par tjedana, a danas imamo prilike vidjeti i što nas očekuje u ovom vesternu jer je predstavljen i prvim trailerom.

Službeni opis filma otkriva generalnu radnju:

Čovjek na konju prelazi pustinju koja ga dijeli od Bitter Creeka. Dolazi posjetiti šerifa Jakea. Dvadeset i pet godina ranije, i šerif i Silva, rančer koja ga dolazi posjetiti, zajedno su radili kao plaćeni revolveraši. Silva ga posjećuje s isprikom da vidi prijatelja iz mladosti i zaista slave svoj susret, no sljedeće jutro šerif Jake mu govori kako razlog za njegov dolazak nije samo radi prisjećanja davnih vremena.

Homoseksualni aspekt filma odmah je podsjetio na oskarovski vestern Brokeback Mountain, a ostaje nam vidjeti hoće li i Strange Way of Life sa sličnom temom postići jednak uspjeh. Almodóvar je o filmu rekao kako se rado o "muževnosti u dubokom smislu jer vestern jest muški žanr, ovaj film ima sve odlike vesterna, ali ima i ono što vesterni inače nemaju, a to je taj dijalog između dvojice muškaraca".

Film Strange Way of Life svoju će premijeru u Cannesu imati u svibnju nakon čega kreće s kino-distribucijom.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala