Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Priča iz filmova To All The Boys se nastavlja u novoj seriji XO, Kitty
Netflix je predstavio prvi trailer za spin-off seriju popularnih tinejdžerskih filmova

Priča iz filmova "To All The Boys" se nastavlja u novoj seriji "XO, Kitty"

Foto: YouTube

Kitty Song Covey spremna je otkriti što to znači tražiti (i možda naći) pravu ljubav!

Knjige Jenny Han To All the Boys I've Loved Before osvojile su svijet od 2014. do 2017. godine, a slično se dogodilo i s tinejdžerskim romantičnim filmovima koji su uslijedili 2018. (To All the Boys I've Loved Before) i 2020. godine (P.S. I Still Love You, Always and Forever). Sada stiže njihov nastavak i to u obliku televizijske serije za koju je jučer Netflix predstavio prvi trailer!

Riječ je o tinejdžerskoj romantičnoj dramskoj seriji XO, Kitty u čijem središtu radnje je najmlađa sestra iz obitelji Covey koja kreće u potragu za pravom ljubavi nakon što je njezina sestra Lara Jean (Lana Condor) našla svoju ljubav s Peterom (Noah Centineo). Kitty, koju ponovno glumi Anna Cathcart, misli da zna sve o ljubavi (baš kao i Lara Jean nekad). No, uskoro će saznati da to baš i nije tako i da romantične veze nisu baš tako jednostavne kad je tvoje srce u pitanju i da preseljenje na drugi kraj svijeta zbog dečka (Minyeong Choi) nije dovoljno dobar razlog.

Seriju su režirale Jennifer Arnold i Katina Medina Mora (radile i na seriji Emily u Parizu), a osmislila ju je Jenny Han prema svojim knjigama te je i njezina showrunnerica uz Saschu Rothchild. Scenarij potpisuju Jessica O'Toole, Alanna Bennett i Siobhan Vivian. Uz Cathcart i Choija glume Anthony Keyvan, Jocelyn Shelfo, Théo Augier Bonaventure i Ivan Melgares. Svoje uloge iz filmova još ponavljaju John Corbett kao Kittyn otac Dan Covey te Sarayu Blue kao njegova partnerica Trina.

XO, Kitty na Netflix stiže 18. svibnja sa svih 10 epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala