Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Matthew Perry obećao da će ukloniti ružne komentare o Keanuu Reevesu u svojim memoarima
Kontroverzni komentari izazvali su zgražanje pa se Perry ispričao i rekao da ih neće biti u budućim izdanjima

Matthew Perry obećao da će ukloniti ružne komentare o Keanuu Reevesu u svojim memoarima

Foto: Depositphotos

Matthew Perry obećao je kako će ukloniti kontroverzne, ružne komentare o kolegi glumcu Keanuu Reevesu u budućim izdanjima svojih memoara Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing.

Zvijezda serije Prijatelji ispričala se nakon što su ga mnogi napali zbog onog što je napisao o Reevesu u svojoj knjizi, a mahom se radi o njegovom preispitivanju „zašto je on još uvijek među nama kad su talentirani glumci i originalni mislioci poput Rivera Phoenixa i Chrisa Farleya umrli“. Navedeno je uznemirilo mnoge, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Perry često navodio da je Reevesov veliki obožavatelj.

Perry je ovog vikenda izjavio kako će u svim budućim izdanjima njegovih bestseler memoara izostaviti Reevesovo ime: „Rekao sam baš gluposti. To je bilo jako ružno i zločesto. Pisao sam njegovo ime jer živimo u istoj ulici. Ispričao sam mu se javno. Sve buduće verzije knjige neće više sadržavati njegovo ime.“ Dvoje glumaca (još) se nije srelo tako da se Perry nije osobno ispričao, ali navodi da svakako bude kad (ako) se sretnu.

Sporni odlomci iz Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing napisani su kako bi se odala počast Phoenixu i Farleyu što zaista nije sretno ispalo. U odlomku stoji: „River je bio prekrasan čovjek, iznutra i izvana – previše divan za ovaj svijet, očito. Ispada da uvijek oni stvarno talentirani dečki padnu. Zašto originalni mislioci poput Rivera Phoenixa i Heatha Ledgera umru, a Keanu Reeves je još među nama?“

Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing jedan je od najpopularnijih zvjezdanih memoara koji su izašli prošle godine, a Perry je njime htio predočiti kako je izgledalo snimanje kultne humoristične serije, što se događalo iza kamere, ali je progovorio i o svojoj ovisnosti te priznao da mu je pisanje memoara pomoglo s mentalnim zdravljem. Knjiga se može kupiti i u hrvatskim knjižarama, ali (zasad) samo na engleskom jeziku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala