Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Eksplozije, jurnjave i osveta u novom traileru za Fast X
Uz nove scene s omiljenim likovima iz franšize te nekim novim, Universal je objavio i postere svih glavnih likova

Eksplozije, jurnjave i osveta u novom traileru za "Fast X"

Foto: YouTube / Twitter

Deseti film u franšizi Brzih i žestokih dobio je novi, nabrijani trailer koji donosi i nove scene s glavnim negativcem kojeg glumi Jason Momoa.

Fast X donosi većinu originalnih likova s kojima je priča krenula 2001. u prvom filmu, te s većinom originalnih glumaca. Tijekom mnogih nemogućih misija i borbi, Dom Toretto (Vin Diesel) i Obitelj uspjeli su nadvladati i pobijediti sve negativce na koje su naišli. No, sada će se morati suočiti s možda najsmrtonosnijim dosad: zastrašujuća prijetnja stiže iz prošlosti u potrazi za osvetom i uništenjem Obitelji te svih i svega do čega je Domu stalo.

Priča nas vraća u 2011. godinu i Fast Five u kojem su Dom i ekipa ubili zloglasnog brazilskog narkobosa Hernana Reyesa (Joaquim de Almeida) i time okončali njegov imperij u Rio De Janeiru. Ono što nisu znali jest da je njegov sin Dante (Momoa) to sve vidio i zadnjih 12 godina proveo smišljajući plan kojim će uništiti Dona.

Danteov plan raštrkat će Obitelj od Los Angelesa do katakombi u Rimu, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktike. Novi savezi će se sklopiti, a stari neprijatelji se ponovno pojaviti, što vidimo i u novom traileru. Ipak, kad Dom shvati da je njegov 8-godišnji sin Brian (Leo Abelo Perry) Danteov krajnji cilj, sve će se promijeniti.

Režiju najnovijeg filma potpisuje Louis Leterrier za kojeg se prije dva dana saznalo da će režirati i Fast and Furious 11 koji će biti finale dva desetljeća duge oktanske sage, a na scenariju su radili Justin Lin, Dan Mazeau i Gary Scott Thompson. Svoje uloge uz Diesela ponavljaju Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren i Charlize Theron. Uz Momou nova lica su Brie Larson, Alan Richtson, Daniela Melchior i Rita Moreno.

Fast X u kina diljem svijeta stižu 19. svibnja, točno dvije godine nakon prethodnika Brzi i žestoki 9. Film je kod nas preveden Brzi i žestoki 10 i premijerno stiže 18. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala