Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Helen Mirren uči nas toleranciji u drami White Bird: A Wonder Story
Film se nastavlja na "Čudo" iz 2017., a ovih dana objavljen je novi trailer

Helen Mirren uči nas toleranciji u drami "White Bird: A Wonder Story"

Foto: YouTube

Jedan čin dobrote može živjeti zauvijek.

Stigli su nova najava i novi poster za White Bird: A Wonder Story, nastavak ili spin-off drame Čudo iz 2017. godine koja nas je sve potaknula da biramo dobrotu i ljubaznost. Riječ je o bestselerima R. J. Palacio, a za novi film adaptaciju scenarija napravio je Mark Bomback, a režiju potpisuje Marc Forster.

Radnja prati Juliana kojeg smo upoznali u Čudu (ponovno ga glumi Bryce Gheisar) koji se bori kako bi negdje pripadao nakon što je izbačen iz prethodne škole jer je maltretirao Auggieja Pullmana (glumio ga je Jacob Tremblay). Tu u pomoć stiže njegova baka (Helen Mirren) koja će ga vlastitom pričom o hrabrosti inspirirati za dalje i dati mu veliku pouku o dobroti.

Nju je kao djevojčicu (Ariella Glaser) u nacistički okupiranoj Njemačkoj dječak Julien (Orlando Schwerdt) spasio od smrtnosne opasnosti uz pomoć svoje majke Vivienne (Gillian Anderson) koja je također riskirala sve kako bi je spasila.

Film White Bird: A Wonder Story nažalost već je dobio nekoliko odgoda: trebali smo ga gledati još u rujnu 2022. kad je odgođen za listopad, a onda ga je Lionsgate maknuo sa svog kalendara za tu godinu. Kao trenutni datum premijere navodi se 18. kolovoza ove godine u limitiranom broju kina, a tjedan kasnije, 25. kolovoza, kreće u širu distribuciju. U ostalim ulogama su Olivia Ross, Jo Stone-Fewing, Stuart McQuarrie, Jim High, John Bubniak i Philip Lenkowsky.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala