Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen redateljski prvijenac Charlieja Daya
Film "Fool's Paradise" satirična je komedija u kojoj se nalazi niz velikih holivudskih zvijezda, uz Daya u glavnoj ulozi

Predstavljen redateljski prvijenac Charlieja Daya

Svi vole Charlieja Daya još iz serije Uvijek je sunčano u Philadelphiji, ali i u svim drugim ulogama u kojima se nakon toga našao. No ovog je puta, osim u glavnoj ulozi, po prvi puta i u ulozi redatelja. Film Fool's Paradise njegov je scenarističko-redateljski prvijenac, a danas imamo prilike vidjeti i prvi službeni trailer za film.

Day se nalazi u glavnoj ulozi kao čovjek kojeg puštaju iz mentalne ustanove. On je potpuno izgubio smisao svijeta oko sebe i s time je nestala njegova mogućnost govora. Nemogućnost ostanka u mentalnoj ustanovi odvest će ga u avanturu života koju si nije mogao ni zamisliti.

Službeni opis filma otkriva:

Satirična komedija o publicistu koji nema sreće, ali dobije novu priliku nakon što otkrije čovjeka nedavno puštenog iz mentalne ustanove, koji izgleda identično kao njegov glavni glumac, koji odbija izaći iz svoje prikolice. Uz pomoć moćnog producenta, publicist pomaže čovjeku postati velika zvijezda, čak ga oženi za njegovu prekrasnu glavnu glumicu. Njihove ih avanture vode na put gdje su pijani glumci, bezobrazni akcijski junaci bez doma, nepredvidivi redatelji, superagenti i moguli ludi za moći. Slava i bogatstvo nisu sve ono što se činilo da jesu i dvojica se muškaraca moraju boriti kako bi se vratili onim stvarima koje su zaista bitne.

Day je okupio nevjerojatnu glumačku ekipu za svoj redateljski prvijenac. Ken Jeong, John Malkovich, Kate Beckinsale, Adrien Brody i Ray Liotta, u jednoj od svojih posljednjih uloga. U filmu se također nalaze Edie Falco, Jason Sudeikis, Common, Jillian Bell, Jimmi Simpson, Mary Elizabeth Ellis, Dean Norris i Glenn Howerton.

Sudeći po traileru, Charlie Day je urnebesan čak i kad ne izgovori ni jednu jedinu riječ, a kako će ta priča završiti i hoće li njegov glavni lik naći svoje mjesto u svijetu, doznat ćemo 12. svibnja kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala