Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neviđene pustolovine Joanne Lumley
Otkrijte neviđene i posebne trenutke Joanninih putovanja te kako je do njih došlo i zašto ih voli snimati

Neviđene pustolovine Joanne Lumley

Putovanja su strast voditeljice i glumice Joanne Lumley. Prešla je tisuće kilometara, svako je putovanje trajalo tjednima, a svaka se serija montirala mjesecima. Naravno, nije se moglo prikazati sve. No, u seriji Neviđene pustolovine Joanne Lumley otkriva nam neviđene i posebne trenutke te objašnjava kako je do tih putovanja došlo i zašto ih voli snimati. 

Joanna Lumley govori o ekstremnim fizičkim izazovima koji su dio posla, uključujući i snimanje na brodu okovanom ledom i na vrhu jednog od najviših hongkonških nebodera. Objašnjava i tehničke vještine koje su potrebne kao i svoju ljubav prema putovanjima koja traje cijeli život te neutaživu žeđ za pustolovinama. 

U drugom nastavku Joanna Lumley na put kreće u dalekom Uzbekistanu, gdje okuplja krdo deva u drevnoj pustinji Kizilkum, otkriva veličanstvene dragulje blistavog glavnog grada Taškenta i ostvaruje životni san da posjeti kolosalnu džamiju Bibi Hanim u legendarnom gradu Samarkandu.

Indiji uživa u neobičnom izlasku sunca u hramu Kanyakumari, doživljava zabavan susret s krojačem na tržnici u Maduraiju, i sastaje se s Dalaj Lamom te starim obiteljskim prijateljem.   

U Tijekom cijelog putovanja, vrlo emocionalnog i osobnog, Joanna pregledava blago uspomena koje čuva u starom, kožnom kovčegu, i odaje počast nekadašnjem obiteljskom domu u rodnom Kašmiru.

Drugi nastavak dokumentarne serije Neviđene pustolovine Joanne Lumley emitira se u utorak, 11. travnja, u 20:10 na Drugom programu HRT - HTV 2.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala