Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkrijte fascinantnu priču o Miep Gies
Novi trailer za "A Small Light" otkriva priču o ženi koja je pomogla sakriti obitelj Frank u 2. svj. ratu

Otkrijte fascinantnu priču o Miep Gies

National Geographic je objavio najnoviji trailer za A Small Light, nadolazeću limitiranu seriju nadahnutu pričom o Hermine "Miep" Gies. Tijekom Drugog svjetskog rata, Gies je riskirala svoj život kako bi spasila židovske obitelji od nacističkih progona te je postala jedna od nizozemskih građana koji su pomogli sakriti Anne Frank.

Trailer nam predstavlja Bel Powley u ulozi Gies, neustrašive žene koja ne oklijeva kada treba pomoći Ottu Franku (Liev Schreiber) i njegovoj obitelji da se sakriju od nacističkih istražitelja.

Službeni opis nadolazeće mini-serije otkriva:

Temeljena na nadahnjujućoj istinitoj priči, serija donosi priču o Miep Gies (Bel Powley), mladoj, bezbrižnoj i svojeglavoj ženi čiju pomoć traži Otto Frank (Liev Schreiber). Njega i njegovu obitelj treba sakriti od Nacista tijekom Drugog svjetskog rata. Bez razmišljanja Miep odmah pristaje pomoći. Naredne dvije godine, ona i njen odvažan i odan suprug Jan (Joe Cole), kao i nekoliko drugih svakodnevnih heroja, brinuli su se za obitelji Frank, van Pels i Pfeffer u ovom mračnom razdoblju.

Osim o Miep Gies serija će također istražiti nizozemski pokret otpora protiv Nacista. Imat ćemo priliku vidjeti i kako Anne Frank (Billie Boullet) radi na svom kultnom dnevniku, koji je postao svjedočenje horora koji su Židovi prošli tijekom Drugog svjetskog rata.

U mini-seriji također glume Ashley Brooke kao Margot Frank, Rudi Goodman kao Peter van Pels, Amira Casar kao Edith Frank, Caroline Catz kao gospođa van Pels, Noah Taylor kao dr. Pfeffer i Andy Nyman kao gospodin van Pels.

Serija A Small Light svoju će premijeru imati na National Geographicu 1. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala