Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona serije Jamestown od srijede na televiziji
U trećoj sezoni Jamestown cvate i Virginia engleskim naseljenicima obećava bogatstvo i slobodu

Nova sezona serije "Jamestown" od srijede na televiziji

Od srijede, 5. travnja, u 21:05 na Trećem programu HTV-a prikazuje se treća sezona dramske serije Jamestown. Jamestown cvate i Virginia engleskim naseljenicima obećava bogatstvo i slobodu. Jocelynin spaljeni usjev ponovno je narastao, ali stare zavade ostaju. Ona planira osvetu, ali Yeardley se ne da izbaciti bez borbe.

Zarada u koloniji privuče pozornost engleskog kralja i kad se u naselju pojavi tajnoviti muškarac, mnogi pokušaju sakriti tragove svojih indiskrecija iz prošlosti. Između sukoba rađa se i ljubav pa se čak i Jocelyn ukaže budućnost koju nije ni sanjala.  

Maria, Pedro i ostali Angolci bore se za svoje mjesto u koloniji, ali više ne mogu nijekati tiraniju pod kojom žive i užasnu realnost svoje budućnosti. Braća Sharrow stvorila su čvrste veze s domorocima; Henry je pripadnicu plemena Pamunkey uzeo za ženu, a Silas živi s Indijancima. Njegovo prijateljstvo s ratnikom Chacrowom dolazi na kušnju, a on se nađe u središtu najžešćeg sraza Engleza i domorodaca. Ti sukobi najavljuju novo poglavlje u povijesti Virginije koje će obilježiti Novi svijet za sljedećih nekoliko stoljeća. 

U prvom nastavku, nakon požara na plantaži Jocelyn se vrati poriv za napredovanjem. Prognani Silas saživio se s Pamunkeyima, što natjera Alice da donese bolnu odluku. Yeardley na okrutan način dokaže da neće tolerirati nelojalnost.

U seriji glume Naomi Battrick, Jason Flemyng, Ben Batt, Max Beesley, Niamh Walsh, Abiola Ogunbiyi, Stuart Martin, Kalani Queypo, Raoul Trujillo.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala