Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rachel Weisz glumi blizanke u seriji Dead Ringers
Objavljeni trailer otkriva nam blizanke doktorice, koje vrše neuobičajene eksperimente

Rachel Weisz glumi blizanke u seriji "Dead Ringers"

Prime Video otkrio nam je prvi najavni trailer za svoju nadolazeću seriju Dead Ringers, u kojoj glavnu ulogu ima Rachel Weisz. Ona se zapravo nalazi u dvostrukoj ulozi kao sestre blizanke Elliot i Beverly Mantle.

Radnja serije prati identične blizanke koje rade kao ginekolozi. U svojoj grani medicine one su na samom vrhu, čak i razinu iznad ostalih, te se odmiču i od tradicionalne medicine u malo eksperimentalnije polje. Novi nam trailer najavljuje kako bi sestre mogle pokušati stvoriti život iz ničega, bez korištenja bioloških roditelja.

Sean Durkin drži redateljsku palicu za većinu epizoda dok je seriju stvorila Alice Birch. Priča se temelji na knjizi Twins Jacka Geaslanda, a zapravo je adaptacija istoimenog filma iz 1988. Davida Cronenberga. U njemu se Jeremy Irons nalazi u ulogama Elliota i Beverlyja, čiji se problemi počnu pojavljivati kada se obojica zaljube u istu ženu. Uz to je među njima velika razlika u tome što Elliot nije zainteresiran za svoje pacijente dok je Beverly smiren, koncentriran i usmjeren na posao.

Iako se nova serija temelji na istoj priči, čini se kako ipak možemo očekivati odmak od poznatog materijala. Glavni likovi zadržali su ista imena, ali se očekuje potpuno drugačiji zaplet radnje u seriji. Kao i u filmu, obje će biti zainteresirane za istog lika, kojeg glumi Geneviève Bujold no ne znamo koliki će to imati utjecaj na njihov rad i radnju.

Što će nam sve još donijeti ova televizijska adaptacija doznat ćemo 21. travnja kada serija Dead Ringers stigne na Prime Video.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala