Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 31.3.
Odlične serije i filmovi u udarnom terminu

TV Preporuke dana – Petak 31.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 31. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Držiha pokušava umiriti narod koji sve više buni protiv Mrkomirovih nameta i Anušine rastrošnosti. Narod više nikome ne vjeruje, utjecaj Držihin koji propovijeda Božju riječ sve je upitniji, no rješenje ima Slavomir.

Profesor T, HTV 2 u 20:15 sati
Voditelj knjižnice u Cambridgeu Nigel Wiggins umre nakon što je popio čašu otrovane "cave" na prijemu u muzeju. Tim uskoro otkriva kako Wiggins nije bio ciljana žrtva.

Detektiv iz Chelseaja, HTV 2 u 21:05 sati
Policija prima prijavu o nestanku Robyn Romano, zvijezde društvenih mreža te supruge Julije Romano, vlasnice obiteljskog restorana.

Survivor, Nova TV u 22:15 sati
 

Potraga za zločincem, HTV 2 u 22:40 sati
Nema jamstava da će riskantna akcija inspektora Colina Suttona u hvatanju zloglasnog serijskog silovatelja uspjeti. Tim pomalo gubi nadu. Malo je vjerojatno da će se počinitelj ponovno pojaviti nakon što se za dlaku izvukao.

FILMOVI

Lanac osvete, HTV 1 u 21:40 sati
Nicolas Cage je Will Gerard, muškarac koji, želeći se osvetiti kriminalcima koji su silovali njegovu suprugu, angažira skupinu tajanstvenih osvetnika. No, Will uskoro shvati da je postao dio prljave igre.

Silvio, HTV 3 u 23 sata
Zavođenje, glamur, korupcija, droge i razvratne zabave uz bazen: život Silvija Berlusconija odavno je zahtijevao filmsku adaptaciju na koju se u konačnici odlučio priznati talijanski redatelj Paolo Sorrentino, dobitnik prestižne nagrade Oscar.

Vrag nosi Pradu, RTL u 23 sata
Ma koliko film bio naoko kritičan prema nemilosrdnom svijetu koji se bavi modom, svoj uspjeh u kinima temelji na iznimno privlačnoj slici njujorškog svijeta mode i modnih magazina, glamuroznoj odjeći koju nose glumci u filmu i rekvizitima koji plijene pažnju publike.

Koji je tvoj broj?, Nova TV u 23:45 sati
Romantična komedija redatelja Mark Mylod o usamljenoj mladoj ženi koja kreće u potragu za savršenim muškarcem nastala je prema romanu spisateljice Karyn Bosnak.

Mothmanova proročanstva, HTV 1 u 23:55 sati
John Klein uspješni je novinar Washington Posta koji sa suprugom Mary upravo planira kupnju prekrasne kuće. Pri povratku John i Mary stradaju u prometnoj nesreći pri čemu se teško ozlijeđenoj Mary neposredno prije nesreće ukaže demonsko biće nalik na divovskog noćnog leptira.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala