Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže i treća sezona serije Star Trek: Strange New Worlds
Anson Mount i posada Enterprisea nastavit će svoju misiju istraživanja svemira u još jednoj sezoni

Stiže i treća sezona serije "Star Trek: Strange New Worlds"

Putovanjima svemirskog broda Enterprise ne nazire se kraj! Serija Star Trek: Strange New Worlds dobila je zeleno svjetlo za treću sezonu, par mjeseci prije premijere druge. Najnovija serija iz franšize Zvjezdanih staza služi kao prequel originalnoj seriji, a prati Ansona Mounta u ulozi Christophera Pikea, kapetana USS Enterprisea.

Serija Strange New Worlds smještena je otprilike desetljeće prije nego je kapetan Kirk krenuo na petogodišnju misiju s Enterpriseom. U finalnoj epizodi prve sezone imali smo priliku i upoznati novog Jima Kirka u liku Paula Wesleyja.

Nove verzije Pikea, Spocka (Ethan Peck) i Une (Rebecca Romijn) predstavljene su nam u drugoj sezoni serije Star Trek: Discovery, koja je također bila smještena u vrijeme prije originalne serije, prije nego su likovi prebačeni 900 godina u budućnost.

Za sada nije otkriveno kud nas vodi druga sezona serije Strange New Worlds, ali možemo pretpostaviti kako će nastaviti gdje smo stali na kraju prve - kad je Una uhićena zbog skrivanja svog Illyianskog podrijetla od Federacije, a Pike se zakleo kako će ju vratiti.

Uz Mounta, Pecka i Romijn, u stalnoj glumačkoj postavi serije Strange New Worlds nalaze se i Jess Bush kao sestra Chapel, Babs Olusanmokun kao dr. M'Benga, Celia Rose Gooding kao Uhura, Christina Chong kao La'an Noonien-Singh i Melissa Navia kao Erica Ortegas.

Kuda će nas sve odvesti druga sezona doznat ćemo nakon 15. lipnja, kada ona krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala