Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anna Kendrick i Justin Timberlake ponovno zajedno u traileru za Trolovi 3
Naslov trećeg filma je "Trolls Band Together" i u kinima ga očekujemo u studenom

Anna Kendrick i Justin Timberlake ponovno zajedno u traileru za "Trolovi 3"

Foto: YouTube

Stigla je Universalova prva službena najava za treći film u franšizi Trolovi čiji je naslov Trolls Band Together, a objavljen je i prvi službeni poster.

U trećem filmu vraćaju se Anna Kendrick i Justin Timberlake kao Poppy i Branch, a opisan je kao „nastavak pun iznenađenja, novih svjetova i novih likova“, rekao je redatelj Walt Dohrn. Ostale glasove u originalu su posudili Camila Cabello, Troye Sivan, Kid Cudi, Daveed Diggs, Amy Schumer, Andrew Rannells, RuPaul, Zosia Mamet, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Icona Pop (Aino Jawo i Caroline Hjelt), Anderson .Paak, Ron Funches, Kunal Nayyar i Kenan Thompson.

Nakon dva filma u kojima smo pratili njihovo prijateljstvo i flertanje, Poppy (Kendrick) i Branch (Timberlake) sad su konačno i službeno par. Kako postaju sve bliži, Poppy će otkriti da Branch ima tajnu prošlost – glazbenu prošlost. Nekad je bio dio svima omiljenog boy benda BroZone u kojem su ostale članove činili njegovih četvero braće: Floyd (Sivan), John Dory (André), Spruce (Diggs) i Clay (Cudi). BroZone je raspušten dok je Branch još bio dijete, kad se i cijela obitelj raspala. No, kad Floyd bude otet zbog svojih glazbenih vještina i to od pop zvijezda negativaca, Velvet (Schumer) i Veneera (Rannells) — Branch i Poppy krenut će na još jedno zahtjevno, ali i emotivno putovanje da se braća ponovno ujedine te da se Floyd spasi od strašne sudbine.

Redatelj je ranije izjavio kako su boy bendovi i glazba 1990-ih oduvijek jedna od tema filmova o Trolovima, ali prije nego što je odlučeno da treći film bude baš o tome konzultirao se s Timberlakeom koji je svjetski poznat postao baš kao član boy benda NSYNC te koji je izvršni glazbeni producent Trolova 3. U prvoj najavi tako odmah možemo vidjeti da film igra na nostalgiju boy bendova, ali na prvom mjestu ostaje glavna tema dosadašnjih Trolova, a to je obitelj.

Trolls Band Together u kinima očekujemo 17. studenog, za razliku od prethodnika (Trolls World Tour) koji je završio direktno na streamingu zbog tadašnje pandemije i zatvorenih kina diljem svijeta.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala