Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Milijarde završavaju sa sedmom sezonom
Jedan od glavnih glumaca, Dan Soder, slučajno je otkrio da se približava kraj serije

"Milijarde" završavaju sa sedmom sezonom

Čini se kako se popularna Showtimeova serija Milijarde približava svom kraju. Jedna od zvijezdi serije, Dan Soder, tijekom gostovanja u sportskoj emisiji Football Night, slučajno je otkrio kako će sedma sezona ujedno biti i posljednja. Showtime je kontaktiran kako bi potvrdili te vijesti, ali oni nisu htjeli ni komentirati tu temu.

Soder glumi Dudleyja Mafeeja u seriji, bivšeg zaposlenika Axe Capitala koji kasnije postane prvi zaposlenik Taylor Mason Capitala. U razgovoru s novinarom Soder je nonšalantno izjavio kako "sedma sezona, finalna sezona, stiže uskoro". Brzo je shvatio kako su to vijesti koje možda nije trebao reći, a sudeći po Showtimeovom odbijanju komentiranja, sigurno to nije smio otkriti.

Iako do sada nismo dobili nikakve službene vijesti da bi se serija mogla bližiti svome kraju, to ipak ne iznenađuje. Nedavno je objavljeno kako nam stiže čak četiri spin-offa, a objavljeno je i kako će se Damien Lewis, koji je seriju napustio u petoj sezoni, vratiti u nadolazećoj, očito finalnoj sezoni.

Serija je originalno s prikazivanjem krenula 2016. godine, a donijela nam je priču o neprestanoj igri mačke i miša između okružnog tužitelja Chucka Rhoadesa (Paul Giamatti) i poznatog filantropa Bobbyja "Axea" Axelroda (Lewis).

Šesta sezona s  prikazivanjem je završila prošle godine u travnju, a sedma sezona na malim se ekranima očekuje već ove godine no za sada nije otkriveno kada točno. Uz Lewisa, Giamattija i Sodera, u seriji također glume Corey Stoll, Maggie Siff, David Costabile, Asia Kate Dillon, Condola Rashad, Jeffrey DeMunn, Sakina Jaffrey i Daniel Breaker.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala