Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sterling K. Brown i Mark Duplass preživljavaju u filmu Biosphere
Novoobjavljeni teaser otkriva nam Browna i Duplassa kao jedine preživjele na kraju svijeta

Sterling K. Brown i Mark Duplass preživljavaju u filmu "Biosphere"

Dobitnici prestižnih televizijskih nagrada Emmy, Sterling K. Brown i Mark Duplass, udružuju snage u najavi nove humorne drame Biosphere, koja nam donosi kraj svijeta. Film redateljice Mel Eslyn svoju je premijeru imao na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gdje je naišao na većinom pozitivne reakcije.

Eslyn i Duplass zajednički su napravili scenarij za film o dvojici muškaraca, dugogodišnjim najboljim prijateljima, posljednjim ljudima na Zemlji. Oni su primorani preživjeti u zatvorenom okruženju naslovne biosfere i naći način kako osigurati nastavak čovječanstva.

Opstanak dvojice prijatelja uvelike ovisi o Rayju (Brown), koji svoj genijalni znanstvenički um mora zaposliti da stvori savršenu biosferu da on i njegov prijatelj Billy (Duplass) ostanu na životu i da u nedoglednoj budućnosti ne polude od dosade i jednoličnosti. Što se tiče radne etike, jasno je kako su Ray i Billy vrlo različiti ljudi. Billy će tu i tamo pomoći oko nekih poslova, ali je Ray taj koji ne samo da provodi bitna istraživanja već i pere suđe i posprema dok Billy igra igrice. No unatoč nesrazmjeru u raspodjeli poslova i ponekom napetošću među njima, ovaj dvojac dobro zajedno funkcionira. No kuda će nas radnja filma odvesti za sada nije otkriveno.

Film Biosphere redateljski je prvijenac za Eslyn, koja se do sada u svojoj karijeri više bavila produkcijom. Kritičari na festivalu u Torontu nahvalili su njen prvijenac, a koja će biti presuda publike doznat ćemo 7. srpnja kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala