Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Obitelj Kardashian i dalje u drami u najavi treće sezone serije The Kardashians
Jedna od najpraćenijih obitelji na svijetu preispitat će svoju odanost, utjecaj i ostavštinu

Obitelj Kardashian i dalje u drami u najavi treće sezone serije "The Kardashians"

Obitelj Kardashian jedna je obitelj na koju uvijek možemo računati da će pustiti kamere u svoje živote i na male ekrane donijeti svu obiteljsku dinamiku, koja često uključuje i drame, svađe i prepirke. Upravo nas to čeka i u trećoj sezoni njihove nove reality serije The Kardashians, čiju najavu danas imamo prilike vidjeti.

Uz objavljeni trailer, stigao je i službeni opis nove sezone:

Kamere se vraćaju s Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall i Kylie, koje gledatelje ponovno pozivaju da prate njihove živote dok se one snalaze u majčinstvu, suroditeljstvu i stvaranju svojeg poslovnog carstva. Jačina njihove povezanosti bit će istestirana, napetost će rasti, ali oni će kao obitelj i dalje zajedno prebroditi svaku oluju.

U traileru vidimo Kim, koja govore kako svatko ima svoju verziju istine o tome što se dogodilo, što već najavljuje kako neće nedostajati sukobljenih priča među članovima ove milijarderske obitelji. Khloé vrlo izravno otkriva kako bi nam rado najavila "blagu i opuštajuću sezonu", ali je svima jasno da se to ne može dogoditi kada su sestre Kardashian na okupu pred kamerama.

Nadolazeće epizode bavit će se promjenama u obiteljskoj ravnoteži, posebno radi majčinstva i suroditeljstva koje je promijenilo dinamiku među članovima klana Kardashian. Istovremeno mlađe generacije Kardashiana odrastaju i na njima je hoće li nastavljati istim putem kao svoji roditelji?

Kakve sve drame još čekaju omiljene reality sestre doznat ćemo 25. svibnja kada treća sezona serije The Kardashians stigne na Hulu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala