Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gillian Jacobs i Cory Michael Smith pomažu izbjeglicama tijekom 2. svj. rata
Nadolazeća mini-serija "Transatlantic" predstavljena je trailerom, na Netflix stiže u travnju

Gillian Jacobs i Cory Michael Smith pomažu izbjeglicama tijekom 2. svj. rata

Netflix je objavio trailer za svoju nadolazeću povijesnu seriju Transatlantic, nadahnutu dvoje neopjevanih američkih junaka koji su izgradili podzemnu spasilačku operaciju kako bi pomogli izbjeglicama da pobjegnu iz Europe tijekom Drugog svjetskog rata.

Transatlantic istražuje istinitu priču o novinaru Varianu Fryju i američkoj nasljednici Mary Jayne Gold, koji su imali ključne uloge u pomaganju umjetnicima i spisateljima u bježanju iz Francuske stvarajući Savez za hitno spašavanje.

Serija nas vraća u prošlost nekoliko desetljeća i donosi priču o mladoj ženi koja nema pojma o stvarnom svijetu, a koja će uz pomoć novinara i drugih izbjeglica, tražiti druge saveznike da im pomognu voditi hitna spašavanja u opasnom Marseilleu 1940-ih.

Gillian Jacobs i Cory Michael Smith nalaze se u ulogama Mary Jayne Gold i Variana Frya, koji su stali uz izbjeglice pokretanjem ne samo operacije spašavanja već i stvaranjem otpora koji će svijet promijeniti zauvijek.

Nadolazeća povijesna drama donosi napetu povijesnu priču o ljudskosti općenito i kako je bila potrebna tek šačica hrabrih, običnih ljudi da učini razliku u vremenu rata, spašavajući ljude i umjetnine.

Serija je djelomično nadahnuta biografskim romanom The Flight Portfolio Julije Orringer iz 2019. godine, a u njoj također glume Yoli Fuller kao Souleymane Touré, Nadiv Molcho kao Bill Freier, Johdi May kao Peggy Guggenheim, Corey Stall kao Graham Patterson, Lucas Englander kao Albert Hirschman i Amit Rahav kao Thomas Lovegrove.

Serija Transatlantic bi na Netflix trebala stići 7. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala