Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Specijal Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always donosi starog neprijatelja
Nadolazeći Netflixov specijal slavi 30 godina popularne franšize, vraćaju se originalni likovi

Specijal "Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always" donosi starog neprijatelja

Power Rangersi se vraćaju, a s njima i poznata prijetnja iz prošlosti. Usred globalne krize još jednom ih zovu u pomoć da budu junaci kakve svijet treba.

Netflix nam još jednom donosi moćne Power Rangerse u specijalu Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always povodom 30. godišnjice originalne serije, čiju prvu najavu danas imamo prilike vidjeti.  

U ovom specijalu očekuju se i originalni Power Rangersi! David Yost vraća se kao Plavi Ranger Billy Cranston, Walter E. Jones ponovno je Crne Power Ranger Zack Taylor, Catherine Sutherland se vraća kao Ružičasti Power Ranger Kat Hillard, Steve Cardenas kao Crveni Power Ranger Rocky DeSantos, Richard Steven Horowitz kao Alpha 5, a Barbara Goodson kao Rita Repulsa. Drugi Power Rangeri Karan Ashley i Johnny Yong Bosch također se vraćaju kao Žuti i Crni Power Ranger.

Trailer nam također predstavlja novog lika, Minh Kwan (Charlie Kersh), kći Žutog Power Rangera Trini Kwan. Thuy Trang, koja je u originalnoj seriji bila u ulozi Trini Kwan stradala je u prometnoj nesreći 2001. godine pa su tvorci ovog specijala odlučili uključiti njenu smrt u priču, za koju je kriva njihova glavna suparnica Rita Repulsa.

Franšiza Power Rangersa izgubila je još jednog od članova originalne ekipe. Jason David Frank, koji je glumio Zelenog pa Bijelog Power Rangera preminuo je u studenom prošle godine, ali još nije poznato hoće li se i na koji način njegova smrt uključiti u specijal.

Ovaj specijal povodom 30. godišnjice nadahnut je legendarnom mantrom iz franšize: "Jednom Ranger, uvijek Ranger".

Specijalna epizoda Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always se na Netflixu očekuje već 19. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala