Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 24.3.
Kreću tri nove serije, a u nešto kasnijem terminu izdvajamo nekoliko filmova različitih žanrova

TV Preporuke dana – Petak 24.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Franački dukati poslani za potrebe obrane od Saracena davno su potrošeni u puno pametnije svrhe no što bi to bila nabava svega potrebnog za ratovanje.

Profesor T, HTV 2 u 20:15 sati
Svaki aspekt života profesora Jaspera Tempesta precizno je kalibriran i strogo strukturiran. Njegov uredni svijet izgubit će ravnotežu kada ga bivša studentica Lisa Donckers nagovori da joj pomogne istražiti slučaj serijskog silovatelja koji ponovno napada mlade žene nakon 10-godišnje stanke.

Detektiv iz Chelseaja, HTV 2 u 21:05 sati
Adrian Scarborough u glavnoj ulozi glumi višeg detektiva Maxa Arnolda koji živi na brodu. Iako je rođen u elitnom okruženju, skromni detektiv Arnold nije nimalo sličan gramzivoj eliti Chelseaja. Nedavno razveden, Max trenutačno živi na oronulom brodiću koji svojim izgledom nimalo ne podsjeća na obližnju glamuroznu četvrt.

Survivor, Nova TV u 22:15 sati
 

Potraga za zločincem, HTV 2 u 22:40 sati
Policijski načelnik Hamish Campbell naloži višem inspektoru Colinu Suttonu da provjeri je li bilo propusta u istrazi u sklopu akcije u kojoj policija nije uspjela uhvatiti tzv. Night Stalkera, zloglasnog serijskog silovatelja koji operira u jugoistočnom Londonu.

FILMOVI

Jedriličarke s broda Maiden, HTV 3 u 21:05 sati
Godine 1989. 24-godišnja Tracy Edwards postala je skiperica prve ženske posade u povijesti prekooceanske jedriličarske utrke Whitbread, danas poznate pod nazivom Ocean Race.

Dva lica zakona, HTV 1 u 22:40 sati
Brett Ridgeman i Anthony Lurasetti dva su čvrsta detektiva koji budu suspendirana s dužnosti kada snimka njihovog ponašanja prema kriminalcu procuri u javnost. S malo novca i bez velikih mogućnosti, ogorčeni policajci osuđeni su na ulazak u svijet kriminala kako bi zadovoljili svoju pravdu.

Poslije sumraka, RTL u 23 sata
Max Burdett i njegova pomagačica Lola su majstorski kradljivci koji se povlače na Rajski otok na Bahamima nakon još jednog uspjeha. Njihova je financijska budućnost osigurana, a karijera u svijetu kriminala stvar prošlosti. Međutim, FBI-ev agent koji je posljednjih sedam godina proveo neumorno tražeći Maxa, ne želi vjerovati u njihovo povlačenje i miran život.

Snimka seksa, Nova TV u 23:45 sati
Kada su se Jay i Annie počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa. U početku sve prođe savršeno, ali uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video uradak više i nije tako privatan.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala