Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte najavu za potresnu priču o Brooke Shields
Hulu donosi prvi trailer za svoj dokumentarni film u dva dijela "Pretty Baby: Brooke Shields"

Pogledajte najavu za potresnu priču o Brooke Shields

Foto: YouTube

Dokumentarni film u dva dijela o Brooke Shields i seksualnoj objektivizaciji koju je pretrpila kao dječja glumica dobio je svoj prvi trailer.

Hulu donosi istinitu, potresnu priču o slavnoj glumici koja je otvorila svoje srce kako bi ispričala svoju priču kao upozorenje za nove generacije. Pretty Baby: Brooke Shields svoju je premijeru nedavno imao na Sundance filmskom festivalu, a u njemu je Brooke Shields prvi put javno progovorila o svojim mladim danima u Hollywoodu, od dječjeg modela do njezine seksualizacije u filmovima kad je imala tek 12 godina u drami Slatka mala 1978. te dvije godine kasnije u Plavoj laguni kad je imala 15 godina.

„Provela sam svoj život dugujući ljudima nešto i radeći sve što su oni htjeli. Onda sam se konačno zapitala 'Tko ću biti ako im to više ne dopustim?', kaže Shields. Preuzela je život u svoje ruke, ali s tugom priznaje da uopće ne zna kako je uspjela preživjeti sve što joj se dogodilo.

Njezina iskustva sa starijim muškarcima na setu česta su tema njezinih sjećanja iz djetinjstva. U Plavoj laguni je tako bila prisiljena na seksualne scene iako nikada prije nije bila intimna s muškarcem. Nakon toga snimala je romantičnu dramu Vječna ljubav u režiji talijanskog filmaša Franca Zeffirellija koji ju je ozljeđivao kao kaznu jer nije prikazivala seks na pravilan način.

Osim stravičnih iskustava s muškarcima, toksičan i šokantan odnos imala je i s majkom Teri Shields koja je bila brižna menadžerica, ali alkoholičarka. Umrla je 2012. godine te je nakon njezine smrti Brooke Shields otkrila kako je bila spremna na apsolutno sve da svoju kćer učini zvijezdom.

Režiju dokumentarca potpisuje Lana Wilson koja je napravila hvaljeni dokumentarac o Taylor Swift Miss Americana.

Pretty Baby: Brooke Shields na Hulu stiže 3. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala