Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neil Druckmann najavio dolazak važnog lika u posteru za 2. sezonu The Last of Us
Na novu sezonu morat ćemo čekati do kraja 2024. ili čak do početka 2025.

Neil Druckmann najavio dolazak važnog lika u posteru za 2. sezonu "The Last of Us"

Foto: YouTube

Na novu sezonu serije The Last of Us možda ćemo se načekati, ali s obzirom na najnoviju objavu – imamo se čemu veseliti kad konačno stigne!

Svaki tjedan od 15. siječnja na streaming HBO Max i HBO kanal stigla je po jedna nova epizoda serije, a sve je kulminiralo napetim finalom 12. ožujka – tako da je jučer bio prvi ponedjeljak nakon dugo vremena kad nova epizoda nije došla na HBO, ali zato nas je tvorac igrice i showrunner serije Neil Druckmann oduševio objavom na društvenim mrežama.

Druckmann i Craig Mazin ranije su već spomenuli kako će drugi dio igrice, The Last of Us: Part II, dobiti svoju ekranizaciju u čak nekoliko sezona, a Druckmann je objavom postera najavio novog igrača u priči, odnosno igračicu. Obožavatelji igrice odmah su počeli komentirati da mora biti riječ o Abby Anderson.

Abby je treći lik koji možete biti u igrici, uz Joela ili Ellie. Njezino prepoznatljivo oružje je čekić, kao što je kod Joela puška, a kod Ellie luk i strijela. Abby u radnju unosi jednu sasvim novu dimenziju, s tim da je njezina mišićavost i nastup u suprotnosti s Ellie i njezinom načinu rada i razmišljanja. Igrica tako nastavlja propitkivati tko su junaci, a tko negativci, te što smo sve spremni učiniti za one koje smatramo obitelji.

Abbyn dolazak tako će unijeti nemir na više razina, a u finalu prve sezone u cameo ulozi pojavila se Laura Bailey koja Abby posuđuje glas u igrici te koja je za to dobila BAFTA nagradu za najboljeg izvođača u glavnoj ulozi u video igrici i na The Game Awards 2020. godine nagrađena je za najbolju izvedbu.

Seriju The Last of Us i dalje možete gledati na streamingu HBO Max. Druga sezona sa snimanjem kreće tek krajem ove ili početkom sljedeće godine, a Pedro Pascal i Bella Ramsey ponavljaju svoje uloge Joela i Ellie.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala