Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 19.3.
Nova epizoda emisije "Plesa sa zvijezdama" uz odličan izbor filmova različitih žanrova

TV Preporuke dana – Nedjelja 19.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što je prvi plesni par napustio show, ostalih 12 predano rade na svojim koreografijama ne bi li ove nedjelje gledateljima pružili vrhunsku zabavu u trećoj emisiji uživo koja će tematski biti posvećena ljubavi.

FILMOVI

Jurski svijet: Pad kraljevstva, RTL u 20:15 sati
Baš kad ste se udomaćili u Jurski svijet toliko da pomislite kako Vas ondje više ništa ne može iznenaditi – pripremite se ostati bez daha! Fantastični svijet dinosaura u novom nastavku publici donosi više akcije, avanture i adrenalina no ikad. Ne propustite svjedočiti bitci za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo.

Zora očajnika, RTL 2 u 20:15 sati
Snimljena pod sam kraj 1980-ih akcijski triler se kroz protekle godine prometnuo u jedan od kultnih filmova toga desetljeća. Redatelj Robert Towne spaja akcijski triler s romantičnom dramom, puštajući trojcu glumačkih veličina da pokažu sve što znaju.

Američki varalice, HTV 1 u 21:15 sati
Priča smještena u zavodljivi svijet jednog od najpoznatijih skandala koji su potresli američku naciju. Poput Russellovih prethodnih filmova i ovaj se poigrava sa žanrom hvatajući se na surove emocije i pitanja života i smrti.

Umri muški 3, RTL u 22:20 sati
Uobičajeni ritam newyorškog ljetnog jutra drastično razbija silovita eksplozija bombe. Pripadnici gradske policije su izbezumljeni sve dok im se ne javi tajanstveni Simon i zatraži da se suspendirani policajac John McClane pojavi gol u crnačkom Harlemu s natpisom Mrzim crnce.

Charliejevi anđeli, Nova TV u 22:45 sati
Redateljica Elizabeth Banks donosi nam osvježenu verziju priče o neustrašivim djevojkama koje riskiraju živote kako bi zaštitile svijet i obične ljude od skrivenih opasnosti.

Stanlio i Olio, HTV 1 u 0:10 sati
Po prvi puta na velikom ekranu oživljava priča o Stanliju i Oliju! Steven Coogan i John C. Reilly tumače ove dvije jedinstvene filmske ikone u srdačnoj priči o onome što će u konačnici postati oproštajna turneja ovog nezaboravnog para.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala