Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 18.3.
Večeras pogledajte novu epizodu showa "Masked Singer", počinje i nova dokumentarna serija, a velik je izbor odličnih filmova

TV Preporuke dana – Subota 18.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 18. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Tko večeras napušta show?

Michael Palin: Putovanje u Irak, HTV 2 u 21:10 sati
Michael Palin kreće na epsko, poučno putovanje u Irak. Prateći rijeku Tigris duž više od 1600 kilometara, od njezina izvora u istočnoj Turskoj do Perzijskoga zaljeva, Michael želi otkriti kako izgleda život 40 milijuna stanovnika Iraka.

FILMOVI

Forrest Gump, Doma TV u 19:55 sati
1982., Forrest Gump (Tom Hanks), čovjek ispodprosječne inteligencije, sjedi na stanici i ljudima koji čekaju autobus priča svoju životnu priču. Film je snimljen po istoimenom satiričnom romanu Winstona Grooma iz 1985. godine.

Bliski susreti treće vrste, HTV 3 u 20:05 sati
Jedan od najpoznatijih i najznačajnijih SF filmova svih vremena, ovaj je genijalni uradak nominiran za čak osam Oskara.

Tulipanska groznica, HTV 1 u 20:15 sati
Povijesna romantična priča o dvoje mladih koji su spremni na sve kako bi izgradili zajednički život. Scenarij za film napisao je višestruko nagrađivani miljenik publike i kritike, Sir Tom Stoppard.

Poslije sumraka, RTL 2 u 20:15 sati
Nepretenciozna, ležerna i zabavna akcijska komedija redatelja Bretta Ratnera nekadašnjeg redatelja glazbenih spotova pop diva Madonne i Mariah Carey, nenametljivo je režirana priča o paru vještih pljačkaša.

Pravednik 2, Nova TV u 21:15 sati
Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama, a možda čak i sebi ravnima. No, Robertu McCallu strah je nepoznanica.

Osveta na visokim petama, RTL oko 22:20 sati
Cameron Diaz, nakon što otkrije da je njezin dečko oženjen, započinje neobično prijateljstvo s – njegovom suprugom. Zajedno, one su odlučne da mu se osvete, no za to će im trebati pomoć – njegove ljubavnice.

Taksist, HTV 3 u 22:40 sati
Izvrsno napisan, briljantno režiran i sjajno odigran, Taksist je ne samo veliki film o urbanoj psihozi, nego i jedno od onih ostvarenja koja su davno iz filmske umjetnosti prešla u kolektivnu svijest generacija gledatelja.

Midsommar, HTV 1 u 22:50 sati
Vizionarski redatelj Ari Aster, poznat po napetom hororu Hereditary, popularnu je skandinavsku tradiciju Midsommar pretvorio u strahom natopljenu filmsku priču u kojoj se mračni užasi u cijelosti odvijaju usred bijelog dana.

Pročišćenje 4 - TV PREMIJERA, RTL u 0:10 sati
Kako bi spustili statistike o kriminalu ispod 1% moćnici koji vladaju SAD-om odluče se na riskantan sociološki eksperiment - dvanaest sati svi će zločini (uključujući i ubojstvo) na Staten Islandu biti potpuno legalni. No, kada se manijaci željni nasilja sukobe s ljudima koji više nemaju što izgubiti cijela se situacija otme kontroli i proširi izvan granica Staten Islanda.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala