Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 17.3.
Tijekom večeri čeka vas velik izbor serija te nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Petak 17.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Franački izaslanici došli su u Kneževinu zatražiti od Mrkomira da bude zadnja obrana kršćanstva pred navalom Saracena koji su krenuli u krvave pohode.

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 22:10 sati
Zima 1971. godine. Tim istražuje nasilno i neobično ubojstvo profesora na jednom od oksfordskih koledža, no nakon Thursdayevog neočekivanog otkrića Endeavourova podobnost za rad na istrazi dolazi u pitanje pa ga isključuju.

Survivor, Nova TV u 22:15 sati
 

Dolina sreće, HTV 2 u 23:45 sati
Neriješeni računi zauvijek će se izravnati u Catherineinoj posljednjoj smjeni, a Ryan se suočava s moralnom dvojbom.

FILMOVI

Talac, HTV 1 u 21:40 sati
Jeff Talley je bivši policijski pregovarač u talačkim krizama koji se nakon jedne krive procjene koja je dovela do stradavanja nevinih osoba povlači na mjesto šefa policijske postaje u naizgled mirnome provincijskom gradiću. Međutim, policajac se suočava s još jednom poznatom situacijom.

Plava laguna, HTV 3 u 22:50 sati
Film Randala Kleisera ekranizacija je romana Henryja DeVerea Stacpoolea iz 1903., intrigantnog djela koje se bavi problematikom odrastanja dječaka i djevojčice posve odvojenih od civilizacije, u nekoj vrsti suvremenog raja.

Imaš petlju?, RTL u 23 sata
Jack Nicholson i Morgan Freeman u ulogama pacijenata, kojima je dijagnosticiran rak. Unatoč smrti koja im se približava, njih dvojica se upute na put oko svijeta s namjerom ostvarenja svega onog za što do sad nisu imali vremena.

Moj lažni muž, Nova TV u 23:35 sati
Leonardo, sebično bogati playboy, pada s jahte i budi se u bolnici s amnezijom. Kada njegova bivša zaposlenica sazna za nesreću, odluči mu se osvetiti i uvjeriti ga da je on njezin muž. Kao samohranoj majci tri kćeri, pomoć oko kuće bi joj svakako dobro došla.

Kaos u Bangkoku, HTV 1 u 0:20 sati
Remake istoimenog filma snimljenog devet godina ranije, napet akcijski film dobro ispričane priče o hladnom, bespoštednom plaćenom ubojici na povjerljivom zadatku, no kojega, poput Bessonovog Leona, novi okoliš i draga djevojka promijene kao osobu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala