Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Meryl Streep u najavi za 3. sezonu serije Only Murders in the Building
Hulu je objavio kratki video u kojem su i Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short te Paul Rudd

Meryl Streep u najavi za 3. sezonu serije "Only Murders in the Building"

Foto: YouTube

Sredinom siječnja u zabavnom videu saznali smo da se trostruka Oskarovka Meryl Streep pridružila ekipi serije Only Murders in the Building, a jučer je objavljena i prva kratka najava s njom.

Hulu je tako predstavio video od 30 sekundi u kojem vidimo glavni trio Mabel, Charlesa i Olivera (Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short) koji su spremni za novi misterij, a zatim vidimo i pripreme za kazališnu predstavu na kojoj nastupa Paul Rudd kojeg smo vidjeli u finalu druge sezone. Tu se pojavljuje Meryl Streep koja u predstavi očito ima jednu od glavnih uloga.

Obožavatelji su s oduševljenjem dočekali ovaj video koji na prvi pogled pokazuje kako će se Rudd i Streep odlično uklopiti u zabavnu dinamiku i atmosferu ove serije. Only Murders in the Building vrlo brzo nakon premijere prve sezone osvojila je i kritiku i publiku, prošle godine osvojila je i tri Emmyja, a Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short dobili su pohvale za svoje uloge te za međusobnu kemiju.

Navedeni trio glumi strance koji žive u istoj zgradi te svaki od njih obožava true crime podcaste, a u prvoj sezoni zbliži ih ubojstvo njihovog sustanara. Trio će svojom istragom pomoći u rješavanju slučaja, u drugoj sezoni morat će sprati ljagu sa samih sebe, a radnja treće zasad nije poznata. U trećoj sezoni među novim licima još su Jesse Williams i Ashley Park.

Only Murders in the Building u Hrvatskoj možete gledati u sklopu Disney+ streaming servisa na kojem su dostupne prve dvije sezone. Treća sezona zasad nema datum premijere, a u nastavku pogledajte službeni video kojim se možete prisjetiti najboljih trenutaka druge sezone.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala