Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bellu Ramsey gledat ćemo i u 2. sezoni serije The Last of Us
Jučer je prikazana posljednja epizoda prve sezone napete serije napravljene prema istoimenoj igrici

Bellu Ramsey gledat ćemo i u 2. sezoni serije "The Last of Us"

Foto: YouTube

Tvorci serije The Last of Us Neil Druckmann i Craig Mazin jučer su potvrdili da će Bella Ramsey ponoviti svoju ulogu Ellie i u drugoj sezoni HBO-ove post-apokaliptične dramske serije.

Iako mnogi na društvenim mrežama tvrde kako nisu zadovoljni što će Ramsey utjeloviti Ellie u novoj sezoni jer je glumica premlada naspram lika u nastavku istoimene hit video igrice, tvorci serije čvrsto su uz nju i nisu niti razmatrali novu glumicu.

„Jedna od teških stvari tijekom odabira glumaca za seriju jest što zovemo ljude da nam se pridruže u procesu o kojem mi znamo apsolutno sve, a ostali nemaju pojma o našim planovima, osim u ovom slučaju o tijeku igrice. Imamo planove što ćemo napraviti u smislu kostima, šminke i frizure, ali još je važnije što smo svjesni duha i duše glumice“, rekao je Mazin o čvrstoj odluci da Ramsey ostane u glavnoj ulozi.

Druckmann je pak Ramsey nazvao svjetlom u boci: „Mi smo zbilja sretni što imamo Bellu. I jedina situacija u kojoj bismo razmišljali o novoj glumici za tu ulogu jest da ona sama kaže da više ne želi raditi s nama. Čak ni tada nismo sigurni da bismo joj to dopustili.“

Mazin je još dodao kako će druga sezona nastaviti trend prve u smislu nekih aspekata koji su ponešto drugačiji od izvornog materijala, odnosno video igrice, te da je Ramsey svjesna svih kritika koje su joj upućene od početka serije zbog toga što ne sliči dovoljno Ellie iz igrice, no to je nije pokolebalo – štoviše, želi glumiti ovaj lik zauvijek. „Nemam nikakvih granica. Mogu napraviti nove igrice, nove serije, ja ću uvijek doletjeti iz Kanade u ulogu“, rekla je.

Serija The Last of Us temelji se na istoimenoj hvaljenoj igrici Naughty Doga i radnjom je smještena 20 godina nakon što je moderna civilizacija uništena zbog globalne pandemije uzrokovane infekcijom gljivica cordyceps. Nagrađivani glumac Pedro Pascal nalazi se u ulozi Joela koji je angažiran kako bi prokrijumčario Ellie (Ramsey) na drugi kraj države jer je otkriveno kako je ona otporna na infekciju pa se vjeruje da je i ključ u izradi lijeka/cjepiva. Joel i Ellie tijekom tog puta razvit će poseban, prisan odnos sličan onaj ocu i kćeri po čemu se igrica/serija apokaliptične tematike razlikuje od drugih.

Cijela prva sezona serije The Last of Us dostupna je i kod nas na streamingu HBO Max, a u nastavku pogledajte razgovore s glumcima o devetoj epizodi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala